Για την νέα αρχή της Βέροιας, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιώτης Τσαλουχίδης, στον αέρα του Metropolis 95.5, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της οικογένειας Μπίκα αλλά και να εκφράσει τις σκέψεις του γύρω από την μη άνοδο της ομάδας την περσινή σεζόν παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Γιώτης Τσαλουχίδης
Για την νέα αρχή της Βέροιας: 
«Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όμως ούτε ο ίδιος περίμενα να είμαστε σε τόσο καλό σημείο. Έχουμε πάρει αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θα πάρουμε και άλλους. Έχει φτιαχτεί μια ομάδα από ντόπιους επιχειρηματίες που στηρίζουν την ομάδα. Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται από ρομαντισμό και από αγάπη για την ομάδα και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά.»

Για την οικογένεια Μπίκα: 
«Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Τέτοιους ανθρώπους τους κρατάς στο ποδόσφαιρο πάσει θυσία, δεν τους διώχνεις. Άφησαν την ομάδα πεντακάθαρη, με τις άδειες τις χωρίς χρέη. Είναι συνεπείς, σοβαροί και επαγγελματίες 100%. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν πρέπει να είσαι κύριος, σας το λέω γιατί τα έχω ζήσει και στην Εθνική και σε όλη μου τη διαδρομή.»

Για το γιατί δεν ανέβηκε η Βέροια πέρσι: 
«Πήραμε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών και μας βάλανε να παίξουμε μπαράζ. Δεν θέλω να αναφερθώ πάλι στους λόγους γιατί καταντάει κουραστικό όμως είναι προφανές ότι είναι θέμα συμφερόντων. Οι παράγοντες που ψηφίζουν στην Α΄Εθνική έχουν την ευθύνη. Δεν ενοχλούσε η Βέροια, απλά ήθελαν να διατηρήσουν τις ομάδες ως έχουν. Και για όσους μας λένε αδικημένους, εμείς δεν θέλουμε λύπηση, μόνο σεβασμό στην πόλη και την ομάδα της Βέροιας.»

Για τον ΠΑΟΚ: 
« Είναι σε μια δύσκολη φάση, έφυγαν πολλοί παίκτες, ήρθαν πολλοί που πιθανότατα θα αργήσουν να προσαρμοστούν. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει, σε περίπτωση που αργήσουν. Τόσα χρόνια στηριζόταν στην πολύ καλή άμυνα του και τώρα έφυγαν όλοι αυτοί οι αμυντικοί. Δεν λέω ότι έφυγαν άδικα, μεγάλωσαν, αλλά πρέπει να αναπληρωθεί το κενό. Όλα θα κριθούν στις επιλογές που έγιναν απ΄οτην διοίκηση, αν θα πετύχουν.»

Για Καρυπίδη και Άρη: 
«Είναι πετυχημένος ο Καρυπίδης, πήρε τον Άρη από έκει που τον πήρε και δείτε που τον έχει φτάσει. Του αξίζουν τα εύσημα, πήρε πολύ καλούς παίκτες. Ο Άρης είναι πιο δυνατός από ποτέ, και είναι φυσιολογικό ο Καρυπίδης να λέει ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και είναι γνώστης.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top