Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την απόφασή της να διαθέσει εισιτήρια αγώνα και για την Θύρα 8 του σταδίου Αλκαζάρ, στην τιμή των 5€, ΜΟΝΟ για την αυριανή φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ-Α.Ε.Κηφισιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.
Πρόκειται για απόφαση η οποία ελήφθη λόγω του περιορισμένου χρονικού διαστήματος των μόλις 15 ημερών που έχει δοθεί στους μόνιμους ακολούθους της ομάδας μας, προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, έναντι του ενός και πλέον μήνα που δόθηκε για όλες τις υπόλοιπες θύρες.
Επισημαίνεται ότι από την φιλική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής 11/9 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα ισχύσει κανονικά η δεδομένη απόφαση της διοίκησης, η είσοδος στην Θύρα 8 να γίνεται αποκλειστικά και μόνο με εισιτήριο διαρκείας, στην τιμή των 90€ και με τις προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Προπώληση εισιτηρίων
Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε ήδη σήμερα από τις 10 π.μ. και θα συνεχιστεί έως τις 7 μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Α.Ε.Κηφισιάς, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο από 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Οι τιμές ανά θύρα είναι πλέον οι εξής: 
* Θύρα 3 / 15€ 
* Θύρες 2, 4 & 10 / 10€ 
* Θύρα 8 / 5€

Παροχές αγώνα ημέρας 
Υπενθυμίζεται τέλος ότι στο πλαίσιο δράσης με τον τίτλο «Για να ξαναγίνουν οι Κυριακές μας βυσσινί», η ΠΑΕ εγκαινιάζει στον συγκεκριμένο αγώνα και μια σειρά δράσεων που θα αφορούν «Παροχές Αγώνα Ημέρας», δίνοντας συγκεκριμένα προνόμια σε κατηγορίες κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και διάφορες κατηγορίες φιλάθλων κατά περίπτωση, μόνο για τον εκάστοτε αγώνα!

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν και για τον αγώνα ΑΕΛ-Κηφισιάς, θα ισχύσουν τα εξής: 
–          Όλα τα παιδιά έως 14ων ετών θα εισέλθουν δωρεάν και
–          Κάθε κάτοχος ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ διαρκείας θα έχει δικαίωμα δωρεάν εισόδου ενός ακόμα ατόμου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. 
Σημειώνεται για μια ακόμα φορά ότι οι ανωτέρω «Παροχές Αγώνα Ημέρας», θα ισχύσουν ΜΟΝΟ για την φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ-Κηφισιάς του προσεχούς Σαββάτου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top