Εύκολη πρόκριση για την ΑΕΛ στο ξεκίνημα των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ φιλοξενήθηκε για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στη Χάλκη από τον αξιόμαχο τοπικό Ηρακλή. Μετά από το πρώτο "αναγνωριστικό" δεκάλεπτο, οι βυσσινί άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και με αρκετά καλή άμυνα μπόρεσαν να αποσπαστούν στο σκορ. Η συνέχεια στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ανάλογη και χωρίς προβλήματα η ομάδα έφτασε σε εύκολη νίκη-πρόκριση. 
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης.
Παίκτες, προπονητές και διοίκηση, θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον αθλητή μας Παναγιώτη Φασλή που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις ημέρες μετά από τροχαίο ατύχημα. Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί του για να βγει νικητής στην πιο δύσκολη μάχη.

Ηρακλής Χάλκης - Α.Ε.Λ. 33-71
Διαιτητές : Γερακίνης - Χατζής
Δεκάλεπτα : 12-15, 20-34, 26-54, 33-71

Ηρακλής Χάλκης (Πατάκης - Ρίζος) : Ξανθόπουλος 5, Μποτσαρόπουλος 1, Πατουλιώτης 2, Μπόζαρλης, Κοτρώνης, Τακούλης 6(1), Αρσενίου 7(2), Πούρικας 2, Μπίλλης 2, Ντίκος 1, Σδούκος 7.

Α.Ε.Λ. (Σάκαρης - Αμδίτης) : Τσόγιας 9, Πάσχος 2, Γκανέτσας 3, Παυλίδης, Δελής 8, Κρικώνης 18(2), Πολυχρονιάδης 3, Γκέκας, Ιωαννίδης 3, Λιάπης 13(1), Γεωργόπουλος 1, Καφάσης 11. 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top