Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία «Ατρόμητοι» του παλαίμαχου διεθνή άσου της, Θοδωρή Βουτυρίτσα και του επίσης βετεράνου ποδοσφαιριστή της, Τηλέμαχου Ζιάκα, εννέα νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα επανδρώσουν αντίστοιχα με την ηλικία τους, όλα τα τμήματα των ομάδων Νέων.

Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι:

– ΜΠΕΖΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ , ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (γεννημένοι το 2006)

– ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένοι το 2007)

– ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένος το 2008)

Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, τον Τηλέμαχο Ζιάκα και τους συνεργάτες τους στην Ακαδημία «Ατρόμητοι», που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ενδιαφέρον μας και διευκόλυναν με κάθε τρόπο την διαδικασία ένταξης των παιδιών στις τάξεις μας.

Ομοίως ευχαριστούμε τους γονείς των ταλαντούχων νεαρών και εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά μας για την ΑΕΛ με τα όνειρά των παιδιών τους.

·         Εννέα χαρούμενα παιδιά διακρίνονται σε αναμνηστικό στιγμιότυπο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον εκ των ιδιοκτητών και υπευθύνων προπονητών της Ακαδημίας «Ατρόμητοι», Θοδωρή Βουτυρίτσα και τον Τεχνικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και προπονητή της Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top