Ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας του, για την άνοδο στη Super League, το φιλικό με την ΑΕΛ, την έδρα, αλλά και το ενδεχόμενο συγχώνευσης Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Αλέξη Παπακωνσταντίνου
Για το αν είναι στόχος η άνοδος στη Super League:
«Δεν νοείται να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να μην έχεις βλέψεις για άνοδο κάποια στιγμή. Έχουμε βάλει τις βάσεις, δίνουμε βάρος στις υποδομές, ώστε να μπορούμε να το καταφέρουμε. Θέλουμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί είναι δύσκολο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για την έδρα της ομάδας:
«Η έδρα μας θα είναι στο Πανθεσσαλικό. Θεωρούμε ότι μεγαλώνει την ομάδα και έχουμε φιλάθλους για να το κάνουν έδρα. Καλό είναι ναέ έχεις πιο κοντά εξέδρα, όπως στην ιστορική μας έδρα, αλλά έχει και κινδύνους τιμωρίας. Θα πρέπει βέβαια να βρούμε μια λύση με κλειδάριθμους λόγω και της παρουσίας του Βόλου».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ:
«Είναι φιλικό, αλλά παραμένει πάντα ντέρμπι. Θα είναι ένα καλό τεστ για να βγάλει συμπεράσματα το τεχνικό τιμ».

Για το ενδεχόμενο συγχώνευσης Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου: 
«Το θεωρώ πολύ δύσκολο ως απίθανο. Ίσως εμπορικά να είναι καλό, αλλά το θεωρώ λάθος. Είναι δυο ομάδες με ιστορία, που προσφέρουν ένα ξεχωριστό ντέρμπι και ένα “πείραγμα” που είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει στην πόλη».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top