Ο πρώην γκολκίπερ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ, Λουίτζι Τσένναμο, μίλησε στο Metropolis 95.5 μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο ξεκίνημα των "βυσσινί".

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Λουίτζι Τσένναμο: 
«Δεν χρειάζεται να πω πως η θέση της ΑΕΛ είναι στη Super League 1, όλοι γνωρίζουν ποια είναι η ΑΕΛ, έγιναν λάθη που οδήγησαν την ομάδα εδώ. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Διοικητικά, ο κόσμος, εμείς , όλοι προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που της αρμόζει.
Έχω την τύχη να έχω τρεις ντόπιους τερματοφύλακες στην ομάδα». 

Για την καταγωγή του και το πως μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Κρήνη: 
«Ο πατέρας μου είναι από τη Νάπολη, η μητέρα μου από τα Φάρσαλα. Γνωρίστηκαν στο Μόναχο και αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσα και εγώ.
Το είχα καημό ότι δεν έπαιξα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Είχε τύχει να βρεθώ κοντά και στις τέσσερεις ομάδες της Θεσσαλονίκης».

Για το ξεκίνημα της καριέρας του: 
«Το 1997 ο κύριος Φορτούλα με είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ, γιατί το 1996 ήμουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, είχα κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, βλέποντας ότι δεν ευδοκίμησε τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ με έστειλε στον φίλο του τον Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό. Όταν υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κατόπιν εορτής με ζήτησε ο ΠΑΟΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top