Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι η ομάδα Κ15 ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SL1, το συγκρότημα του Θοδωρή Ελευθεριάδη θα φιλοξενήσει αύριο Σάββατο 22/10 και ώρα 14:30, την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του Δασοχωρίου, για την παραχώρηση του οποίου η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τους ιθύνοντες και το τοπικό σωματείο του Ατρομήτου, με το οποίο εξελίσσεται μια άψογη συνεργασία από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι το ρόστερ της Κ15 συνθέτουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκος Γιαννούσης, Παναγιώτης Δεμίρης, Νίκος Αβραμούλης, Θάνος Αλμπάνης, Δημήτρης Μπακογιάννης, Μιχάλης Τσακνάκης, Κων/νος Μπασδέκης, Γιάννης Νταφούλης, Δημήτρης Όντος, Χρήστος Αγοραστός, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Αναστασίου, Γιώργος Τσακνάκης, παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Σωτήρης Κοταρέλας, Θοδωρής Γουγουλιάς, Μανώλης Μπαργιώτας, Γιάννης Καραγιάννης, Μανώλης Γάτος, Γιώργος Λυγούρας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Θανάσης Ευσταθίου και Ασημάκης Πατσώνης.

·        Περαιτέρω ενημερώνουμε ότι το πρωί του Σαββάτου στα Δένδρα θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό δίτερμα μεταξύ των ομάδων Κ15-Κ17, ενώ αναβάλλεται προγραμματισμένος αγώνας μιας ομάδας μας Κ16 με αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα της Φλώρινας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top