Η ΑΕΛ νίκησε με 4-0 εκτός έδρας σε φιλικό τον Π.Ο. Ελασσόνας στο ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, στο τελευταίο τεστ, πριν την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, ενώ μετά το 60 λεπτό αγωνίστηκαν οι βασικοί και ήταν μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της προσεχής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την Τετάρτη (19/10, 15:00) στο Στάδιο Αλκαζάρ. Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Γλυνός με εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό, ο Θανάσης Παπαγεωργίου με πλάσέ σε κενή εστία στο 58ο λεπτό, ο Πεντρόζο με σουτ στο 64ο λεπτό και ο Πλέγας με σουτ στο 83ο λεπτό.

Οι φάσεις του Ελασσόνα-ΑΕΛ
Σουτ του Γαρουφαλιά για την ΑΕΛ άουτ στο 16ο λεπτό.
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με τον Αντράντα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελασσόνας Γούπος στο 21ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ο Γλυνός με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 36ο λεπτό.
Σουτ του Μιλτιάδη για την ΑΕΛ πάνω από τα δοκάρια στο 44ο λεπτό.
Σουτ του Γκαμπέτα για την Ελασσόνα άουτ στο 47ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ο Νίνο έδωσε στο Θανάσης Παπαγεωργίου που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0 για την ΑΕΛ στο 58ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόζο στο 64ο λεπτό.
Δοκάρι για την ΑΕΛ σε σουτ Όγκμποε από κοντά ο Νικολιάς δε μπόρεσε να σκοράρει στο 65ο λεπτό.
Σουτ του Όγκμποε για την ΑΕΛ η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ στο 66ο λεπτό.
Νέο δοκάρι για την ΑΕΛ σε σουτ του Όγκμποε στο 69ο λεπτό.
Σουτ του Πλέγα για την ΑΕΛ άουτ στο 70ο λεπτό.
Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Νικολιά της ΑΕΛ στο 72ο λεπτό.
Τρίτο δοκάρι για την ΑΕΛ σε σουτ του Όγκμποε στο 77ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με σουτ του Πλέγα στο 83ο λεπτό.
Οριζόντιο δοκάρι για την ΑΕΛ σε σουτ του Νικολιά στη συνέχεια της φάσης σουτ του Όγκμποε άουτ στο 85ο λεπτό.
Σουτ του Κοσσονού για την ΑΕΛ σώζει ο γκολκίπερ της Ελασσόνας, Πέρπερας στο 89ο λεπτό.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (60' Θεοδωρόπουλος), Θ. Παπαγεωργίου (60' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (60' Κοσσονού), Ζησούλης (36' Νινίκας, 60' Γκοτζαμανίδης), Γωγουβίτης (60' Ηλιάδης), Γαρουφαλιάς (60' Θωμαΐδης), Αντράντα (60' Κ. Παπαγεωργίου), Μιλτιάδης (60' Πλέγας), Νίνο (60' Πεντρόζο), Γλυνός (46' λ. τρ. Ζησούλης, 60' Νικολιάς), Τσουμάνης (60' Όγκμποε).

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Ματούλας, Ντουλάγκ, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Βλαχάκης, Σουγλής, Κωστούλας.

Έπαιξαν ακόμα για τον Π.Ο. Ελασσόνας οι Γκουτζουρέλας, Πέρπερας, Λαγός, Καραμούλας, Μπούσιας, Ιγγλέζος, Κουρδής, Κουκούλης, Καραγκούνης, Τσάτσος, Σεμερτζίδης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top