Γράφει ο… ταμειάρχης Κωστής Μητσέας για το Foxbet!

Τελευταίο ματς της 10ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο πιεσμένες για βαθμούς ομάδες. Περισσότερο φυσικά η Νότιγχαμ, η οποία είναι ουραγός στη βαθμολογία, προερχόμενη από 5 συνεχόμενες ήττες, διάστημα στο οποίο η εστία της παραβιάστηκε 18 φορές! Μένει να φανεί πώς θα λειτουργήσει η στήριξη με ανανέωση συμβολαίου στον τεχνικό Κούπερ, πάντως να δούμε άμεσα αμυντική βελτίωση το θεωρώ δύσκολο έως απίθανο.

Τα πιο έγκυρα και... ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματοσ

Η Άστον Βίλα μοιάζει να είναι στο ανέβασμα. Πριν από τη διακοπή υποχρέωσε τη… διαστημική Μάντσεστερ Σίτι σε ισοπαλία 1-1 και κέρδισε τη Σαουθάμπτον, ενώ στην επανέναρξη έφερε 0-0 στο Λιντς, αποτέλεσμα που μάλλον μοιάζει σαν γκέλα, καθώς είχε ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό. Μοιάζει να είναι το φαβορί -βάσει αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων- του ζευγαριού, κάτι που φαίνεται και στις αποδόσεις. Ωστόσο, παρ’ ότι τα δικά της ματς είναι πιο κλειστά, το στυλ της Νότιγχαμ προδιαθέτει πως απόψε θα υπάρξουν γκολ εκατέρωθεν και υψηλό σκορ και θα κινηθώ στο Over.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα: Over 2.5 Γκολ, στο 1.85

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν
 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top