Λίγα σχετικά ματς στο σημερινό κουπόνι, επιλογές ωστόσο υπάρχουν. Το… στοιχηματικό ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία, ενώ στην Ιταλία, η Σασουόλο τίθεται αντιμέτωπη με τη Βερόνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει. Ο πληρέστερος στοιχηματικός οδηγός για το μουντιαλ 2022

845. ΟΦΗ – Λαμία (20:00)
Περνάμε στη Σούπερ Λιγκ. Με υπηρεσιακό στον πάγκο ο ΟΦΗ, τον Πέδρο Καραβέλα, μετά την απόλυση του Νιόπλια, που πλήρωσε το... μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, από την Κηφισιά. Εξακολουθούν να λείπουν σημαντικοί παίκτες όπως οι Νέιρα, Ντίκο, Μπουζούκης. Αντιθέτως, το κλίμα στη Λαμία είναι καλύτερο και με εξαίρεση τον Μποακί, δεν έχει αξιοσημείωτες απουσίες. Θα βρουν φάσεις και οι δύο ομάδες, ο ΟΦΗ ίσως ρισκάρει παραπάνω καθώς «καίγεται» για τη νίκη. Ποντάρουμε στο 2.03 του G/G.

868. Σασουόλο – Βερόνα (21:45)
H γηπεδούχος προέρχεται από δύο σερί ήττες, αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Ίντερ και Αταλάντα. Στην έδρα της είναι ανταγωνιστική, έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 3 από τα 5 φετινά. Σε κακό φεγγάρι η Βερόνα, προέρχεται από 5 διαδοχικές ήττες, ενώ μετρά μόνο μία νίκη σε 10 αγωνιστικές κι αυτή επί της ουραγού Σαμπντόρια. Θα παραταχθεί και με αρκετές απουσίες, δίνουμε προβάδισμα στη Σασουόλο, ποντάροντας στο 2.05 του άσου.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν
 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top