Πλήρες το σημερινό κουπόνι, με αγώνες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τη Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο… Το ενδιαφέρον μας στοιχηματικά, προσελκύει η αναμέτρηση μεταξύ της Μπράιτον & της Τσέλσι, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης για το Foxbet

Μπράιτον - Τσέλσι: 2 Ημίχρονο, στο 3.00 & 2 Τελικό, στο 2.40
Παιχνίδι σημείο αναφοράς στο πρόγραμμα της αγγλικής Premier League, με τον Γκρέιαμ Πότερ να επιστρέφει στο Μπράιτον. Εκεί μεγαλούργησε, για τα δεδομένα της Άλμπιον, με την απόφασή του να φύγει να είναι ξαφνική και να ξενίζει τον κόσμο της ομάδας. Η πρόκληση που ανοίχτηκε εμπρός του, όμως, υπήρξε τεράστια. Η απομάκρυνση του Τούχελ από την Τσέλσι τού πρόσφερε δουλειά ανώτερου επιπέδου. Όταν το 2018 έφευγε από τη σουηδική Έστερσουντ, για να εργαστεί στο βρετανικό ποδόσφαιρο (Σουόνσι), ίσως να μπορούσε και ο ίδιος να φανταστεί την εξέλιξη των πραγμάτων.

Παράλληλα, το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει. Όσα πρέπει να ξέρετε για το μουντιαλ live streaming

Η πρώην ομάδα του, με τον νέο προπονητή Ντε Τζέρμπι, ακόμα δεν έχει κερδίσει (0-2-3). Η τελευταία της νίκη είναι το 5-2 εντός επί της Λέστερ (4/9), στο τελευταίο ματς του Άγγλου κόουτς πριν κάνει το ταξίδι για το Λονδίνο. Στην Τσέλσι έχει ήδη αήττητο 9 αγώνων (6-3-0) σε Αγγλία και Champions League, κατάσταση που θα επιχειρήσει να επεκτείνει στο Μπράιτον. Ο ίδιος έχει απολογηθεί για την απόφαση να προχωρήσει στο βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Πιθανώς από μία μερίδα κόσμου να αποδοκιμαστεί. Έχει πολύ μικρή σημασία...

Η πορεία έχει δείξει πως οι αρχές του, σε κάθε ομάδα που πηγαίνει, παραμένουν αμετάβλητες. Έκανε την Τσέλσι πιο ορθολογική και αποτελεσματική, έστω και αν δεν αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Διαφοροποίηση σε αγωνιστικά νέα δεν έχει η φιλοξενούμενη. Αυτό επιτρέπει στον Πότερ να επιλέξει την καλύτερη 11άδα, απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Με τον γκολκίπερ Κέπα σε καταπληκτική φόρμα, προκύπτει ήδη αβαντάζ στο οριακό φαβορί. Διότι, ναι, η Τσέλσι τέτοιο δίνεται στις αποδόσεις. Προφανώς και αναμένεται η αντίδραση της Μπράιτον, όμως αν οι Λονδρέζοι εμφανιστούν όπως στην πλειοψηφία των αγώνων τους (όχι όπως στο 1-1 εντός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έχασαν τη νίκη στο 90'+4') τότε, εύκολα ή δύσκολα, θα το πάρουν το παιχνίδι. Αξίζουν οι τιμές στην Τσέλσι, θα πονταριστεί ξεχωριστά και το ημίχρονο.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν
 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top