Στην απόκτηση του 29χρονου Ελληνοβραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μπρούνο Χαλκιαδάκη, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, προχώρησε ο Α.Ο Χαλκίς (Χαλκίδα), που θα αγωνίζεται την σεζόν 2022-2023, στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Θυμίζουμε ότι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκη το μικρό διάστημα που βρέθηκε στην ΑΕΛ είχε 3 συμμετοχές (Ξάνθη 8', ΑΕΚ 3', Παναθηναϊκό 35') με 46 συνολικά λεπτά, σε πρωτάθλημα Super League 1 και 1 συμμετοχή με 45 λεπτά, στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Καλαμάτα, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στην Τσεάρα Βραζιλίας, έφτασε στην Ελλάδα στην ηλικία των 16 ετών, όταν εντοπίστηκε από τους ανιχνευτές ταλέντων του Εργοτέλη στη Βραζιλία, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εργοτέλη, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Σαντορίνη, Πανιώνιο, Αγροτικό Αστέρα και Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

H ανακοίνωση του Α.Ο Χαλκίς 
«Το Δ.Σ. του Α.Ο Χαλκίς βρίσκεται στην πολλή ευχάριστη & υπερήφανη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή στην αγαπημένη μας ομάδα του ποδοσφαιριστή Bruno Χαλκιαδάκη. Ο Ελληνοβραζιλιάνος άσσος είναι μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει την τελευταία εικοσαετία. Έχει αναδειχθεί ο καλύτερος νέος παίχτης στη Super League (Εργοτέλης), έχει αγωνιστεί ως βασικός στην Εθνική Ελπίδων και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολλή μεγάλη, δύσκολη & δαπανηρή μεταγραφή, χρειάστηκε να κάνει ταξίδι αστραπή το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάντης στη Θεσσαλονίκη για την ελευθέρας του, να κινητοποιηθεί ο Πρόεδρος κ. Αυλωνίτης και όλο το Δ.Σ. για την εξεύρεση χρημάτων και να στηρίξει καθοριστικά ο επιχειρηματίας της πόλης μας κ. Σπύρου Γιώργος (2000 ευρώ), τον οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα και ειλικρινά.
Τώρα πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Α.Ο Χαλκίς των πολλών δεν αστειεύεται…
ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top