Ο Κώστας Νεμπεγλέρας επιστρέφει στα Φάρσαλα, αυτή τη φορά ως προπονητής, μετά την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:
«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο κ. Νεμπεγλέρας επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων τον οποίο υπηρέτησε για τρεις σεζόν ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του έχοντας κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Φαλανιακό με τον οποίο την περσινή σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ. Άμεσος συνεργάτης του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα θα είναι ο κ. Χρήστος Λιάπης. Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους κ.κ. Κώστα Νεμπεγλέρα και Χρήστο Λιάπη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες στην επίτευξη των υψηλών στόχων του Συλλόγου».

Αναλυτικά ο Κώστας Νεμπεγλέρας
Για το ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις τόσο του κόσμου όσο και της Διοίκησης και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Γνωρίζω πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων του Αχιλλέα και με πολλούς διατηρώ πολύ καλές σχέσεις από την πρώτη μου θητεία στον Σύλλογο, νιώθω ότι επέστρεψα σε ένα πολύ γνώριμο και φιλικό περιβάλλον και είμαι πανέτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση της καριέρας μου».

Για το γεγονός ότι με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει υπάρξει συμπαίκτης η τοποθέτηση του ήταν ξεκάθαρη και σαφέστατη: 
«Για να γίνεις προπονητής είναι απαραίτητο κριτήριο να έχεις αφήσει πίσω σου όλα όσα έχεις πετύχει ως ποδοσφαιριστής και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Με όλους τους ποδοσφαιριστές είμαι φίλος εκτός του αγωνιστικού χώρου και είμαι εκεί για αυτούς για οτιδήποτε χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι και ο καθένας να αντιμετωπίζει με σεβασμό, ηθική και αξίες τον ρόλο του στην ομάδα».

Για το κομμάτι του ποδοσφαίρου που επιθυμεί να παίξει ο Αχιλλέας Φαρσάλων δήλωσε τα εξής:
«Η Διοίκηση του Συλλόγου έχει κάνει ότι καλύτερο ήταν εφικτό και στην ομάδα βρίσκονται ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, προσωπικότητα και εμπειρίες. Στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να συνδυάσουμε τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top