Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ένταξη στη δύναμή της δύο ακόμα ποδοσφαιριστών από σωματεία του Ν.Λάρισας, με τους οποίους ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας Κ15, που μετέχει ήδη στο πρωτάθλημα της SL1.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον Ζήση Λυγούρα, που αποκτήθηκε από τον Σμόλικα Φαλάνης και τον Παναγιώτης Τσιρογιάννη, ο οποίος είναι ο έβδομος συνολικά ποδοσφαιριστής που αποκτάται από την Ακαδημία “Olympic”.

Αμφότεροι είναι γεννημένοι το έτος 2008 και αυτονόητα οφείλουμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία, α) το πρόεδρο του Σμόλικα Φαλάνης, κ.Χρήστο Ντριγκόγια και το Δ.Σ. του σωματείου και φυσικά, β) για μια ακόμη φορά τον υπεύθυνο της Ακαδημίας “Ολύμπικ”, κ.Νίκο Λιούπα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους γονείς όχι μόνο των συγκεκριμένων δύο παιδιών, αλλά των συνολικά 50 ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν αυτό το καλοκαίρι στις Ομάδες Νέων της ΠΑΕ και να δεσμευτούμε εκ νέου ότι θα δουλέψουμε για την εξέλιξη όλων, μέσα απ’ την ανάπτυξη του οράματος που έχουμε για την ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top