Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει με διπλή χαρά, για λόγους που θεωρούμε αυτονόητους, την ολοκλήρωση και τυπικά της ένταξης στις ομάδες Νέων, πέντε ποδοσφαιριστών προερχόμενων από τις Ακαδημίες του Ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ, απ’ το οποίο και η ίδια προέρχεται.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους νεαρούς, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους:
–ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΛΥΖΟ (γεννημένος το 2006)
–ΘΩΜΑ ΣΑΪΤΗ (γεννημένος το 2007) και
–ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΓΟΥΡΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΤΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (γεννημένοι το 2008)

Η αξιολογημένη προώθηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στις ομάδες Κ15 και Κ17, αποτελεί για εμάς την μετουσίωση της συνεργασίας που χτίζουμε από την πρώτη στιγμή μεταξύ ΠΑΕ και σωματείου και η οποία συνεχίζεται καθημερινά με πολλή κόπο μεταξύ των διοικητικών και τεχνικών επιτελείων.

Η αξιολόγηση των προπονητικών προγραμμάτων και του έμψυχου υλικού είναι διαρκής κι ευελπιστούμε σύντομα να οδηγήσει σε προώθηση και άλλων ποδοσφαιριστών, προερχόμενων από τα σπλάχνα του συλλόγου και γαλουχημένων με την ιδέα της ΑΕΛ μας.

Γι’ αυτό και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των ταλαντούχων νεαρών μας, που επέλεξαν εξ’ αρχής τον σύλλογο για να επενδύσουν το ταλέντο και τα όνειρα των παιδιών τους και να τους εγγυηθούμε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να εξελίξουμε τις ατομικές και ομαδικές τους ικανότητες.

Κλείνοντας, να χαιρετίσουμε την αντίστοιχη ανακοίνωση του Ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ, που επιβεβαιώνει τόσο την αγαστή συνεργασία μας, όσο και την διάθεσή του να συνεχίσει να τροφοδοτεί της ΠΑΕ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές…

Ένα σήμα, ένα χρώμα, μια ομάδα!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top