Μεθαύριο Σάββατο 15/10 και ώρα 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Emileon» του Αγρινίου, η νεοσύστατη ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάνει πρεμιέρα στο οικείο πρωτάθλημα της SL1, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Παναιτωλικού. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους, οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, καθώς και ο προπονητής τους, έκαναν δηλώσεις με τις οποίες στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας.

Αναλυτικά:
ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ


«Θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική αλλά και σχολική χρονιά σε όλους μας. Να ‘μαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και θα ‘χουμε καλή πορεία γιατί προετοιμαζόμαστε σωστά εδώ και πολύ καιρό».

ΘΑΝΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ


«Να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και εύχομαι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε απέναντι στον Παναιτωλικό, να έχουμε και την πρώτη μας νίκη, ώστε με την ψυχολογία που θα αποκτήσουμε να συνεχίσουμε δυναμικά σε όλους τους αγώνες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ: 



«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, για να έχουμε στο πρωτάθλημα των Κ15 την πορεία που επιθυμούμε. Ελπίζω να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, ώστε αν γίνεται να φτάσουμε ως τον τελικό του πρωταθλήματος και να το πάρουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ: 


«Καλή ποδοσφαιρική και σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε με νίκη από τον Παναιτωλικό κι ελπίζω συνολικά στο πρωτάθλημα να προχωρήσουμε με αντίστοιχο ρυθμό φτάνοντας ως τον τελικό»

ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (προπονητής*): 


«Μετά από δύο μήνες σκληρής δουλειάς τόσο στο γήπεδο όσο και οργανωτικά, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πρώτα ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον, κυρίως για τα γκρουπ που φτιάξαμε εξ’ αρχής, Κ15 και Κ17, και να βοηθήσουμε την Κ19 που είναι ο σύνδεσμός μας με την πρώτη ομάδα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Κ15 και σε πρώτη φάση νιώθω πως είμαστε έτοιμοι να δείξουμε μια καλή εικόνα.
Πήραμε συνολικά 47 παιδιά από 10 σωματεία, με τη συνδρομή φυσικά και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Τα 20 τουλάχιστον από αυτά τα παιδιά ανήκουν στην Κ15. Προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Έχουμε δουλειά ακόμα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως από την 1η αγωνιστική θα έχουμε καλά σημάδια για το λαρισινό ποδόσφαιρο.
Γνωρίζω το επίπεδο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος της SL1 κι αισθάνομαι ασφαλής γιατί κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Επίσης, τα παιδιά περιμένουν την εκκίνηση με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, ίσως και πάνω από το κανονικό, για να αντιμετωπίσουν το υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει στην Ελλάδα στην ηλικία τους. Σίγουρα αυτό θα πρέπει να το ισορροπήσουμε, αλλά δεν είμαι εκείνος που δεν θα επιτρέψει στα παιδιά να ονειρεύονται».
·Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης είναι επίσης Τεχνικός Διευθυντής όλων των ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top