Με την πρόσφατη ανάμνηση από το Euro του 2021 να μην έχει σβήσει από το νου μας, το Μουντιάλ του Κατάρ θα μας κρατήσει καθηλωμένους στις οθόνες για περίπου ένα μήνα. Καταμεσής μάλιστα του χειμώνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι νόμιμες στοιχηματικές σελίδες σαν τη https://www.novibet.gr/stoixima έχουν ήδη ποστάρει αγορές και αποδόσεις για τα ματς των 8 ομίλων. Αλλά και πολλά μακροχρόνια ειδικά. Πριν αποφασίσετε πως θα ξοδέψετε το στοιχηματικό σας budget, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές, μέσα από τη ματιά των έμπειρων και επαγγελματιών παικτών του χώρου. 

Αρχικά, βλέπουμε πολλούς παίκτες σε τέτοια τουρνουά να βιάζονται στις επιλογές τους. Να ποντάρουν όλα τους τα χρήματα στη φάση των ομίλων και να ξεμένουν από bankroll στα νοκ-άουτ. Ενώ κατανοούμε τον πειρασμό των καθημερινών αγώνων, υπάρχουν συγκεκριμένοι προβληματισμοί για τα ματς των ομίλων. Σε κάθε τουρνουά κάποιες ομάδες προκρίνονται ήδη από το δεύτερο ματς και το κίνητρό τους στον τελευταίο αγώνα είναι μειωμένο. Επίσης, δεν είναι λίγες οι εθνικές που στο τρίτο ματς των γκρουπ θα «διαλέξουν» αντίπαλο για την επόμενη φάση, στέλνοντας στον κουβά τους παίκτες που ποντάρουν με αποκλειστικό κριτήριο τη φόρμα και τη δυναμική των ομάδων. Δε λέμε φυσικά να μην στοιχηματίσετε στους πρώτους αγώνες. Απλώς σας παρακινούμε να μην πάτε all-in από πολύ νωρίς στη διοργάνωση, καθώς θα βρείτε ευκαιρίες και μετά την Α’ φάση. 

Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε πως θα ήταν καλό να μη βιαστείτε να ποντάρετε ούτε στο νικητή της διοργάνωσης. Κάθε Μουντιάλ μέχρι σήμερα έχει τουλάχιστον 2-3 εκπλήξεις στη φάση των ομίλων. Δηλαδή φαβορί για κατάκτηση τα οποία δεν κατάφεραν καν να προκριθούν στη φάση των 16. Αν μάλιστα δείτε τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα, θα διαπιστώσετε πως για τα φαβορί οι αποδόσεις δε θα αλλάξουν σημαντικά μεταξύ της φάσης των ομίλων και των πρώτων νοκ-άουτ. Κάτι που σημαίνει πως αν βιαστείτε να διαλέξετε το δικό σας φαβορί για κατάκτηση τροπαίου θα αυξήσετε χωρίς λόγο το ρίσκο σας. Επίσης, μην ξεχνάτε πως εκτός από το κλασικό στοίχημα για το νικητή της διοργάνωσης, πολλές σελίδες θα σας προσφέρουν και επιλογές each-way. Κάλυψη δηλαδή αν η ομάδα φτάσει στον τελικό και χάσει. 

Έπειτα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε το live betting για λόγους hedging, σε συνδυασμό με το στοίχημά σας πριν την έναρξη του αγώνα. Δηλαδή, αφού έχετε κάνει τις επιλογές σας για κάποιο ματς, φροντίστε να το παρακολουθείτε σε ζωντανή μετάδοση για να καλύψετε τυχόν αρνητικές εξελίξεις που αφορούν το pre-match bet σας. Υπάρχουν άλλωστε εξαιρετικές πλατφόρμες στο live αυτή τη στιγμή όπως η https://www.novibet.gr/stoixima-live, που θα σας προσφέρουν αρκετές επιλογές την ώρα του αγώνα, ώστε να μπορέσετε να περιορίσετε τη ζημιά από κάποιο χαμένο στοίχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και οι ίδιες οι εταιρείες κάνουν στρατηγικό hedging σε ανταλλακτήρια και άλλες στοιχηματικές, στην περίπτωση που στραβώσει η έκθεση που έχουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Τέλος, για το Μουντιάλ του Κατάρ και μόνο θα σας παροτρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στα Lines για κερδισμένα πέναλτι, εύστοχα πέναλτι και κάρτες. Ειδικά κόκκινες. Αν οι στοιχηματικές έχουν επιλέξει να βάλουν τα Lines στα ίδια επίπεδα με το Μουντιάλ του 2018, τότε το under θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό γιατί το 2018 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το VAR στη διοργάνωση. Τα πέναλτι που δόθηκαν ήταν 30% περισσότερα σε σχέση με το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού παίκτες και διαιτητές δεν είχαν ακόμα προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Πλέον όμως, στα 4 χρόνια που μεσολάβησαν, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και οι παίκτες είναι πιο προσεκτικοί. Για εμάς θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν στη φετινή διοργάνωση πέναλτι και κόκκινες κάρτες ξεπεράσουν τα νούμερα του 2018.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top