Αισθάνεστε το κρύο; Αν όχι ακόμη το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα ο καιρός θα κρυώσει απότομα και τα αγαπημένα σας φούτερ θα αποτελούν και πάλι την νούμερο ένα επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Άνετα, ζεστά και ευκολοσυνδύαστα μπορούν να σας συνοδέψουν σε πλήθος περιστάσεων και να σας χαρίσουν στυλ, πως όμως μπορείτε να παίξετε με διαφορετικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε looks με διαφορετικό ύφος; Δείτε παρακάτω 3 μοναδικές προτάσεις ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάζετε με τα φούτερ σας κάθε ώρα της ημέρας! 

Φούτερ με σακάκι
Σκέφτεστε τι να φορέσετε τις casual Fridays στο γραφείο; Τολμήστε να συνδυάσετε τα φούτερ ανδρικά σας με σακάκια και κάντε τις πιο εντυπωσιακές smart-casual εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Επιλέξτε λεπτά φούτερ με κουκούλα τα οποία θα είναι εύκολο να φορεθούν μέσα από σακάκια, συνδυάστε τα με πουκάμισα ανδρικά τα οποία θα δώσουν μια υπέροχη λεπτομέρεια στα looks σας χάρη στον γιακά τους και συμπληρώστε τα outfit σας με υφασμάτινα παντελόνια. Ολοκληρώστε τα look σας με δερμάτινα sneakers αντί για loafers και εντυπωσιάστε με το επιμελημένο και ταυτόχρονα χαλαρό ντύσιμό σας!

Φούτερ με παντελόνια φόρμας 
Ίσως ο πιο δημοφιλής συνδυασμός των αγαπημένων σας φούτερ είναι τα παντελόνια φόρμας. Από παντελόνια σε ίσια γραμμή, φαρδιά, με λάστιχο στον αστράγαλο ή χωρίς, οι φόρμες μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας, στις all day εμφανίσεις σας και να δημιουργήσουν τις πιο αρμονικές εικόνες συνδυασμένες με φούτερ αφού το στυλ αυτών των δύο fashion pieces ταιριάζει απόλυτα. Προτιμήστε φόρμες και φούτερ στις ίδιες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε υπέροχα total looks ή στραφείτε στις χρωματικές αντιθέσεις για να δώσετε ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο look σας. Όποιο συνδυασμό και αν επιλέξετε το athleisure ντύσιμό σας θα φαίνεται εξαιρετικά cool και φυσικά θα σας χαρίζει άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ! 

Φούτερ με τζιν παντελόνια 
Ένας basic αλλά πάντα στιλάτος τρόπος να φορέσετε τα φούτερ που τόσο αγαπάτε, είναι να τα συνδυάσετε με τζιν παντελόνια δημιουργώντας casual και ταυτόχρονα κομψά looks. Επιλέξτε τζιν παντελόνια που να κολακεύουν την σιλουέτα σας και να αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία και αναζητήστε ιδιαίτερα φούτερ σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, φούτερ με παράξενα κοψίματα στο πατρόν τους ή ακόμη και φούτερ με στάμπες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Συμπληρώστε το look σας με αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια και εντυπωσιάστε!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top