Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, επέλεξε να χρησιμοποιήσει το AEL FC Arena στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00, αφού δεν έχει γήπεδο για ν’ αγωνιστεί, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας εκτελούνται εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Με ανακοίνωσή της, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα, που θα έχουν τιμή 10€ και θα διατίθενται μόνο μέσω προπώλησης από το Official Store στην Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της  ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας
«Η ομάδα μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου(15:00) υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω προπώλησης από το Official Store του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα εκδοτήρια του AEL FC Arena δε θα λειτουργήσουν, επομένως όσοι φίλαθλοι μας δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θέλουν να βρεθούν στο παιχνίδι, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€!
Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ημέρα έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων.
Το Σάββατο ομάδα και κόσμος γινόμαστε και πάλι «ένα», για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top