Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή τους στη Λάρισα, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ το Σάββατο 19/11, 15.00. Στο πλαίσιο αυτού, σας συνιστούμε να μην επιχειρήσετε τη μετάβασή σας στο γήπεδο, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς, αφενός δε θα σας επιτραπεί η είσοδος εντός αυτού, αφετέρου, θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων. Βάσει της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει 5.600 εισιτήρια για τις αποκλειστικές ανάγκες των φιλάθλων της.

Η απόφαση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19-11-2022 ή την Κυριακή 20-11-2022 στο Ε.Α.Κ. Λάρισας (Στάδιο Αλκαζάρ), για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top