Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι για την προσεχή Κυριακή 04/12 στις 13:00 στο γήπεδο της Ανάβρας ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της SL2, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Θεσπρωτό. Με αφορμή την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου Ανάβρας για την διεξαγωγή αγώνα της Κ19 και την πρόθυμη αποδοχή του σχετικού αιτήματος της ομάδας μας από τον Δήμο Αγιάς, η ΠΑΕ ΑΕΛ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

α) Τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα, τον πρόεδρο του Δ.Δ.Ανάβρας κ. Γρηγόρη Μπουρντένα, το σύνολο των αρμοδίων και μη στελεχών του Δήμου, καθώς και τον πρόεδρο του Φιλοκτήτη Μελιβοίας κ. Απόστολο Τόλιο, για τον θερμό εναγκαλισμό της προσπάθειας που καταβάλλουμε ώστε να ξαναγίνει η ΑΕΛ σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές του νομού και

β) Τους δημάρχους Λάρισας, κ. Απόστολο Καλογιάννη, Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, Ελασσόνας κ. Νικόλαο Γάτσα, Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο και Φαρσάλων, κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, τους αρμοδίους αντιδημάρχους και τα στελέχη των προαναφερόμενων δήμων, καθώς και τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων Δένδρων, Τυρνάβου 2005, Δασοχωρίου, Καλοχωρίου, Γόννων, Γλαύκης και Ομορφοχωρίου, με τα οποία βρισκόμαστε ήδη σε αγαστή συνεργασία, για την διάθεση να συνδράμουν από το ξεκίνημα της σεζόν σε κάθε λογική απαίτηση για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί έχοντας λάβει τα αντίστοιχα μηνύματα από πολλές τοπικές κοινωνίες του νομού, πήραμε την απόφαση μέσω των επίσημων αγώνων των ομάδων Νέων, η ΠΑΕ ΑΕΛ να επισκεφθεί στη διάρκεια της περιόδου όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, συναισθανόμενη την τιμή που της γίνεται. Για τον λόγο αυτό και απευθύναμε σχετικά αιτήματα προς όλους τους περιφερειακούς δήμους του νομού Λάρισας, απολαμβάνοντας με ικανοποίηση και με τις ανάλογες από μέρους μας δεσμεύσεις, την αποδοχή όλων των ανωτέρω.

Διαβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι όραμά μας είναι η δημιουργία μιας ΑΕΛ που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και θα του επιστρέψει πολλαπλάσια την υποστήριξη που της παρέχεται από αρχές, φορείς και πολίτες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top