Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (11.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β–ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική της Super League 2 2022-23 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (11.11, 15:15) στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Τιμή Εισιτηρίων
5 ευρώ

Πώληση
Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο– Ονοματεπώνυμο Κατόχου
– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης) 
–ΑΜΚΑ
Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις
Στις ηλεκτορνικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top