Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Η Γιουβέντους συνεχίζει την αγωνιστική της ανάκαμψη, υποδεχόμενη τη Λάτσιο, που θα παραταχθεί χωρίς τον γκολτζή Ιμόμπιλε. Εδώ θα βρεις τα κορυφαία live casino χωρίς κατάθεση!

1314. Γιουβέντους – Λάτσιο (21:45)
Το γόητρο της «Γιούβε» πληγώθηκε από τη μη συνέχεια στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (τερμάτισε 3η πίσω από Μπενφίκα, Παρί σεν Ζερμέν στον 8ο όμιλο και «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα), ενώ γενικά φέτος υπάρχει κατήφεια για την πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και μετά το 1-0 επί της Βερόνα, την περασμένη Πέμπτη, έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες, όλες με μηδέν παθητικό. Γενικά από τον Οκτώβριο και μετά έχει χάσει βαθμούς στη Serie A μόνο κόντρα στην πρωταθλήτρια Μίλαν, ενώ στην έδρα της έχει να ηττηθεί από τον περασμένο Απρίλιο.
Στον πάγκο της Λάτσιο κάθεται ο Μαουρίτσιο Σάρι, που ήταν ο τελευταίος προπονητής που σήκωσε το «σκουντέτο» με τη Γιουβέντους (2020). Αρκετά καλή η ομάδα που παρουσιάζει, απλά το μομέντουμ δεν ευνοεί τους «λατσιάλι». Κέρδισαν τη Ρόμα στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 και στη συνέχεια με το... ζόρι τη Μόντσα, πάλι 1-0. Σημαντική η απουσία του Ιμόμπιλε, θα λείψουν κι άλλοι (δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παραπάνω λιγκ του ζευγαριού), όπως και στη Γιουβέντους, αλλά το ρόστερ της Λάτσιο δεν έχει το ίδιο βάθος ώστε να καλύψει τις απουσίες.
➥ Είναι και η παράδοση με τη «Γιούβε», που παρέμεινε αήττητη στα 4 τελευταία εντός με τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα (3-1-0), σε όλα πέτυχε από δύο γκολ και πάνω. Πάμε στον «άσο», που προσφέρεται σε καλή απόδοση (2.15) για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top