Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν περιμένουμε να… ξεσαλώσει και να φτάσει σε ευρεία νίκη. Σφιχτό μοτίβο από τη γηπεδούχο, το Under σε πρώτο πλάνο. Νίκη με χαμηλό σκορ περιμένουμε κι από την ΑΕΚ, που «βλέπει» λίγο και τον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία η Σαμπντόρια θα «εξερευνήσει» το Τορίνο, για να βρει το 2ο διπλό στη σεζόν.
Το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες στους οποίους αναφερόμαστε. 

852. Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (17:00)
Ξεκίνημα με Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός ήταν ακίνδυνος με τον Λεβαδειακό κι έμεινε στο 0-0. Πέμπτο σερί ματς που μένει μακριά από τις νίκες (0-4-1), το έργο του απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Οι «πράσινοι» έσωσαν στα… χασομέρια τον βαθμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1). Έχουν πλέον 10-1-0 στο πρωτάθλημα, σταθερά στην κορυφή. Χωρίς Αϊτόρ, νέο σοβαρό πρόβλημα ο Παλάσιος. Οι γηπεδούχοι έχουν την τάση να παίζουν πιο μαζεμένα κόντρα στους «μεγάλους», έτσι δύσκολα βλέπουμε να ανοίγει το σκορ. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 σε απόδοση 1.75. (Stoiximan)

882. ΑΕΚ – ΟΦΗ (20:00)
Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα σε ματς που είχε παράπονα από τη διαιτησία, που επέτρεψε το ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων. Συνεχίζει στη 2η θέση, δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εκτός). Κομβική η απουσία του εξτρέμ Ελίασον. Ο ΟΦΗ άλλαξε προπονητή, όμως αδυνατεί να βρει τη νίκη. Στο τελευταίο του ματς έχασε εντός από τον Ιωνικό (2-0), έχοντας πολλά κενά στην άμυνα. Ουραγός στη βαθμολογία (1-4-6), λογικό να υπάρχει πίεση προς όλους. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, θα προσπαθήσει να καθαρίσει με σκορ ασφαλείας και στη συνέχεια να κάνει συντήρηση ενόψει ντέρμπι. Στο 2.00 το συνδυαστικό 1 & Under 3,5. (Novibet)

921. Τορίνο – Σαμπντόρια (21:45)
Κλείνουμε με Ιταλία και την αναμέτρηση Τορίνο – Σαμπντόρια. Η γηπεδούχος πορεύεται με 5-2-6 έως τώρα, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και όπως φαίνεται, δεν θα απειλήσει για πιο ψηλά, αλλά ούτε θα απειληθεί σχετικά με τον υποβιβασμό. Με αμφίβολο το βασικό φορ Σανάμπρια και σίγουρο απόντα τον μπακ Άινα. Από την άλλη, η ομάδα της Γένοβας προέρχεται από 2 ήττες. Πρώτα η Ίντερ (3-0 εκτός) και μετά η Φιορεντίνα (2-0 εντός). Προτελευταία στη βαθμολογία, με μόλις 6 βαθμούς και ισάριθμα τέρματα μετά από 13 αγωνιστικές. Καλείται να αντιδράσει άμεσα, αν θέλει να προλάβει το… τρένο της παραμονής. Μία… τουφεκιά στο διπλό του 5.75, κι ας μας πούνε «τρελούς». (Bet365)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top