Το δικό του μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του, έστειλε ο τεχνικός ηγέτης του Ηρακλή Λάρισας, Παναγιώτης Διλμπέρης, με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ (6/11-15:00).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Διλμπέρης: 
«Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή για τον Ηρακλή Λάρισας που είναι η συμμετοχή του στην δεύτερη την τάξη ποδοσφαιρική κατηγορία είναι από μόνο του ένα ιστορικό γεγονός.
Όταν αυτό συνδυάζεται με την πρεμιέρα απέναντι στην βασίλισσα ΑΕΛ και στο ιστορικό Αλκαζάρ δίνει από μόνο του ένα διαφορετικό χρώμα και μία μεγαλύτερη σημαντικότητα.
Αυτό που οραματίστηκε ο πρόεδρος και αγωνίστηκε χρόνια να το πετύχει θα λάβει σάρκα και οστά σε 48 περίπου ώρες.
Εμείς ως προπονητικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν πρέπει απλά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσπαθήσουν τα μέγιστα για να δικαιώσουν την εμπιστοσύνη του πρόεδρο και τον αγώνα που έχει κάνει.
Ο αντίπαλος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης θα έχει τον κόσμο στο πλάι του εντός έδρας αλλά και έχει και αρκετά επίσημα παιχνίδια.
Εμείς έχουμε να αντιπαρατάξουμε την δίψα για αυτό που περιμέναμε και δουλεύαμε όλους αυτούς τους μήνες προετοιμασίας.
Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ποδοσφαιρικής κουλτούρας και της ιστορικότητας που έχει αυτή η πόλη κι αυτό το γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top