Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Εκπαιδευτικού Προγράμματός μας “Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής” και πάντα με την έγκριση της ΔΔΕ, ήρθε σήμερα η ώρα για την πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΑΕΛ και σε ένα από τα Λύκεια της πόλης.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία μας βρέθηκε στο 13ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, όπου πραγματικά ζήσαμε στιγμές απόλυτης δικαίωσης για την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει με την εκπόνηση του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς τόσο οι τοποθετήσεις στελεχών και ποδοσφαιριστών, όσο και η ανταπόκριση των μαθητών, προκάλεσαν έναν εξαιρετικά ώριμο και αποδοτικό διάλογο γύρω από φλέγοντας θέματα της καθημερινότητας, με κυρίαρχο την αντιμετώπιση των unfair συμπεριφορών που συναντάμε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Την διαδικασία συντόνισε η γυμνάστρια του σχολείου και επί χρόνια αθλητική παράγοντας, κ. Δήμητρα Τριανταφύλλου, την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά, μαζί φυσικά με την Διεύθυνση του σχολείου και τον σύλλογο διδασκόντων.

Από την πλευρά της ομάδας μας παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης, ο γυμναστής αποκατάστασης Γιάννης Παπαϊωάννου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Πλέγας, Κριστιάν Κούστα, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Μιχάλης Τσουμάνης, Πέτρος Καλουτσικίδης και Χάρης Ηλιάδης, συνοδευόμενοι από τα στελέχη μας, Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία είναι και η υπεύθυνη του προγράμματος, Χρήστο Τσούμαρη και Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Θα πρέπει να επισημανθεί η επιθυμία των παιδιών για άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και η αποφασιστικότητά τους να στηρίζουν ως φίλαθλοι αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα, από τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς μεγάλωσε στην ίδια περιοχή και πέρασε απ’ τα ίδια σχολεία με τους συγκεκριμένους μαθητές, παρέδωσε εισιτήρια του προσεχούς αγώνα με τον Θεσπρωτό, για τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του 13ου Γενικού Λυκείου, όπου συμμετέχουν και δύο δικά μας παιδιά, ο Χρήστος Γκατζιάς της Κ17 και ο Αντώνης Χατζής της Κ19.

Μάλιστα, μετά από επιθυμία των παιδιών, η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου φωτογραφήθηκε και κατ’ αποκλειστικότητα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαθητές έσπευσαν για αυτόγραφα και… selfies!

Πραγματικά, τονίζουμε για μια ακόμη φορά πως είναι εντυπωσιακή η επιθυμία των σχολείων όλου του νομού για συμμετοχή στην συγκεκριμένη δράση, εντείνοντας την διάθεση όλων στην ομάδα μας για να μπορέσουμε όχι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά να ανταποκριθούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top