Σε εφαρμογή από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Με ιδιαίτερη χαρά, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την εκπόνηση, με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο: «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

Το πρόγραμμα απευθύνεται κατ’ αρχάς σε μαθητές Γυμνασίου και οι δράσεις του θα λαμβάνουν χώρα πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας.

Εγκαινιάζοντας την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, παρουσία του ιδίου του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικολάου Ζέρβα, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου, Χάρη Ηλιάδη, Λούκα Αντράντα, Φαμπρίσιο Πεντρόσο, Αχμέντ Κοσονού και Ηρακλή Γαρουφαλιά, τους οποίους συνόδευαν ο Τεχνικός Διευθυντής, Τάσος Βενέτης, ο βοηθός προπονητή Αλέξης Βεργώνης και τα στελέχη της ομάδας, Δήμητρα Βασιλάκου, Χρήστος Τσούμαρης και Αποστόλης Νταϊλιάνης, επισκέφθηκαν το 15ο Γυμνάσιο Λάρισας.





Την αποστολή υποδέχθηκε ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου κ.Βασίλης Γιαννόπουλος, τον οποίο η ΠΑΕ επίσης ευχαριστεί σε όλους τους τόνους, όπως και τον Σύλλογο Καθηγητών, για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία, στο πλαίσιο της οποίας έλαβαν χώρα τα εξής:

·         Στην αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία 200 περίπου παιδιών από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και σε διάρκεια μιας διδακτικής ώρας, οι Τάσος Βενέτης και Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησαν χρησιμοποιώντας ιστορικά παραδείγματα αλλά και βιώματά τους, τόσο για την ουσιαστική ερμηνεία του fair play, όσο και για την εφαρμογή του μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, θίγοντας ζητήματα που απασχολούν σοβαρά την κοινωνία μας, όπως η διαφορετικότητα, ο ρατσισμός, η χρήση φαρμακευτικών ουσιών (ντόπινγκ) και άλλα… Επίσης, τοπoθετήθηκαν ευρύτερα για την αξία του αθλητισμού κάθε είδους και επιπέδου και την προσφορά του στην ποιότητα της προσωπικής και κοινωνικής ζωής του καθενός μας.

·         Ακολούθησαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από την πλευρά των ενθουσιασμένων μαθητών, που αφορούσαν τόσο στο αντικείμενο της συζήτησης όσο και ειδικότερα στην ΑΕΛ και στην επαγγελματική ζωή των ποδοσφαιριστών, οι οποίες και απαντήθηκαν με χαρά απ’ όλους τους παρισταμένους, που καταχειροκροτήθηκαν.

·         Την διαδικασία προλόγισαν οι ίδιοι οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Ζέρβας, μιλώντας με εξαιρετικά θερμά λόγια για την ιστορικότητα της ΑΕΛ, για την σημασία της συμμετοχής της στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και την αξία παρουσίας στην πόλη μιας τόσο μεγάλης ομάδας, που είναι χρέος όλων να στηριχθεί σε όλους τους τομείς!

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής ώρας, η αντιπροσωπεία της ομάδας μετέβη στο προαύλιο του σχολείου, όπου οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα, γνωρίζοντας πραγματική αποθέωση.



Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ παρέδωσε στη διεύθυνση μαθητικές προσκλήσεις του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ, οι οποίες θα διανεμηθούν αποκλειστικά στα παιδιά της Α’ τάξης του Γυμνασίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top