Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (5/11) στο προπονητικό κέντρο στην Κοιλάδα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας για τον πρώτο αγώνα στην Super League 2, με την ΑΕΛ που θα γίνει την Κυριακή (6/11 - 15:00) στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 1η αγωνιστική. Το παιχνίδι για τον Ηρακλή είναι ιστορικό, αφού θα είναι το πρώτο όπου ο σύλλογος θα αγωνιστεί στην Super League 2. Το σημαντικό για τον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη και τους συνεργάτες του είναι πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όπως αποφασίστηκε όλοι ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή, με την τελική απόφαση για τον καταρτισμό των παικτών που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα, να παίρνεται λίγο πριν το παιχνίδι. 
*Την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε τους αρχηγούς της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023, όπου η ομάδα μας θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Θα είναι οι παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να ηγηθούν σε αποδυτήρια και γήπεδο. 

Σπύρος Ζαφειρίου
Ο Σπύρος Ζαφειρίου είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας, που αγωνίζεται από την Α1’ ΕΠΣΛ στο σύλλογό μας μέχρι και σήμερα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ηρακλή Λάρισας. 

Αλέξανδρος Γκαλίτσιος
Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος ανήκει από την περασμένη χρονιά στην ομάδα μας και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Φώτης Κουτζαβασίλης
Ο Φώτης Κουτζαβασίλης ήρθε στον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι και σίγουρα με την μεγάλη του εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στην Super League 2.

Στέλιος Καψάλης
Ο Στέλιος Καψάλης αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας σημαντικές παραστάσεις στα γήπεδα της χώρας μας όπου και αγωνίζεται εδώ και χρόνια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top