Όταν σας καλούν σε ένα πάρτι σε σπίτι, το κύριο μέλημά σας είναι να περάσετε καλά. Έτσι ώστε να διασκεδάσετε χωρίς να πάει κάτι στραβά όμως, καλό είναι να προσέχετε τα παρακάτω πράγματα.

Μην αναμιγνύετε ποτά
Δεν υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο απ’ τα να αναμιγνύετε πολλά ποτά μαζί! Ίσως σας φαίνεται δελεαστική αυτή η ιδέα, αλλά καλό είναι να την αποφύγετε. 
Δεν θα βγει τίποτα καλό από αυτό και τα μόνα πράγματα που θα πετύχετε θα είναι: να μεθύσετε γρήγορα, να νιώσετε αδιαθεσία και ο οικοδεσπότης να καλέσει για εσάς τους γιατρούς κατοίκον.

Μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι
Εκτός αν έχετε πάρει άδεια απ’ τον οικοδεσπότη, αποφύγετε να καπνίζετε εντός του σπιτιού. 
Είναι κρίμα να κάνετε το σπίτι κάποιου άλλου να μυρίζει τσιγάρο και να αναγκάζετε τους υπόλοιπους να εισπνέουν τον καπνό σας. 
Μπορείτε απλά όταν επιθυμείτε να καπνίσετε, να βγαίνετε για λίγα λεπτά στο μπαλκόνι ή γενικά να πηγαίνετε κάπου έξω απ’ το σπίτι.

Μην κάνετε ζημιές
Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να προκαλέσετε ζημιές σε ένα σπίτι που δεν είναι δικό σας. 
Προσέξτε να μην ρίξετε ποτό στο πάτωμα, να μην χαλάσετε τα έπιπλα και να μην σπάσετε αντικείμενα. 
Αν άθελά σας προκαλέσετε κάποια ζημιά, προσφερθείτε να επανορθώσετε για αυτήν.

Να έχετε τρόπο να γυρίσετε σπίτι σας
Μπορεί να πάτε σε ένα πάρτι, και στο τέλος του να καταλάβετε ότι δεν έχετε τρόπο να γυρίσετε πίσω. 
Ίσως να έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς, να μην υπάρχει συγκοινωνία στην συγκεκριμένη περιοχή ή να μην έχετε έρθει με το αμάξι σας. 
Οπότε, πριν πάτε σε ένα πάρτι, να είστε σίγουροι πως ξέρετε πως να γυρίσετε πίσω. Μπορείτε να συνεννοηθείτε με κάποιον να έρθει να σας πάρει ή να έχετε αρκετά χρήματα μαζί σας ώστε να καλέσετε ένα ταξί.

Μην ξεχάσετε τα πράγματα σας
Καμιά φορά στα πάρτι, είναι λογικό να ξεχάσετε κάποια προσωπικά σας αντικείμενα εκεί. Φροντίστε να μην το κάνετε όμως, γιατί ίσως να μην τα ξαναδείτε ποτέ. 
Μπορεί κάποιος κατά λάθος να τα πάρε μαζί του, ο οικοδεσπότης να τα πετάξει χωρίς να δώσει σημασία και πολλά άλλα. 
Είναι επίσης πιθανό, ακόμα και αν ο οικοδεσπότης τα βρει και σας πει να σας τα δώσει πίσω, να κάνετε τόσο καιρό να συναντηθείτε από κοντά, ώστε τελικά να μην τα πάρετε ποτέ.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top