Συνιστούν μόνο μια μικρή λεπτομέρεια ωστόσο είναι γνωστό σε όλους ότι η λεπτομέρεια κάνει πάντα την διαφορά! Ο λόγος για τα αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε πρωινό ή βραδινό σύνολό σας και αν δεν αποτελούν ήδη σημαντικό μέρος των outfits σας πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν. Για εσάς που δεν γνωρίζετε ποια είναι τα βασικά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας στο λεπτό δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρόν άρθρο.

Η designer ζώνη
Οι ζώνες πέρα από τον πρακτικό τους ρόλο αποτελούν μια υπέροχη fashion προσθήκη στο look σας και σας επιτρέπουν να αναδείξετε τον πιο stylish εαυτό σας. Ιδίως οι ζώνες σχεδιαστή επάξια ανήκουν στα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας αφού είναι μια σημαντική επένδυση που δίνει πόντους στυλ και προσθέτει αίγλη στις εμφανίσεις σας. Συνδυάστε τις ζώνες σας με λιτά outfits και αφήστε τις να είναι ο πρωταγωνιστής του ντυσίματός σας. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο! Αν δεν είστε διατεθειμένη να αγοράσετε designer ζώνες καθώς οι τιμές στις οποίες κυμαίνεται αυτό το αξεσουάρ σας φαίνονται υπερβολικές μπορείτε να αναζητήσετε επώνυμες ζώνες σε vintage ή second-hand καταστήματα. 

Η statement τσάντα 
Ένα αξεσουάρ που δεν λείπει από καμία γυναικεία εμφάνιση είναι αναμφίβολα οι τσάντες. Από τσάντες ώμου που κρατάτε στο γραφείο, τσάντες χιαστί που σας συνοδεύουν στις εξόδους με τις φίλες σας, backpacks τα οποία παίρνετε μαζί σας στις εκδρομές σας ή πάνινες τσάντες https://alfaplast.gr/panines-tsantes/ οι οποίες αντικαθιστούν τις πλαστικές και βιοδιασπώμενες σακούλες https://alfaplast.gr/viodiaspomenes-sakoules/ σούπερ μάρκετ σας, οι τσάντες βρίσκονται στην καθημερινότητά σας σε διάφορες εκδοχές. Αν έχετε βαρεθεί και εσείς τις κλασικές, αδιάφορες τσάντες μήπως ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε το look σας αναζητώντας statement κομμάτια; Μια τσάντα με πούπουλα, μια άλλη σε neon αποχρώσεις ή κάποια με ιδιαίτερο pattern σίγουρα θα  κάνουν την διαφορά στο look σας!

Το stylish φουλάρι 
Άλλο ένα κομμάτι που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σας είναι τα φουλάρια. Μπορούν να φορεθούν με πλήθος τρόπους και να χαρίσουν στυλ ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας να δημιουργήσει μοναδικούς συνδυασμούς. Δέστε ένα μεταξωτό φουλάρι στην τσάντα σας ή σαν γραβάτα πάνω από το αγαπημένο σας πουκάμισο, φορέστε ένα printed φουλάρι στα μαλλιά σας σαν headband ή σαν ζώνη χαρίζοντας χρώμα στο παντελόνι σας ή ακόμη τυλίξτε ένα λεπτό φουλάρι γύρω από τον καρπό σας ως ένα ιδιαίτερο βραχιόλι. Οι επιλογές είναι άπειρες και σίγουρα θα σας κάνουν να δείχνετε fashion expert!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top