Ο 27χρονος Τρικαλινός γυμναστής, Χρήστος Καρυδόπουλος, που ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουτσίδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, μετά την αποχώρηση του, βρήκε νέα ομάδα, καθώς θα εργαστεί στη Νίκη Βόλου, δίπλα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη.

«Στην Αγγλία λένε ότι στα βιογραφικά η ηλικία και η φωτογραφία δεν παίζουν κανέναν ρόλο…». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 27χρονου (γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1995) πρώην γυμναστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστου Καρυδόπουλου, που πρέπει να είναι ο νεαρότερος γυμναστής επαγγελματικής κατηγορίας, αλλά σίγουρα είναι ο μοναδικός που στην ηλικία του έχει UEFA A’, δείγμα των ικανοτήτων του.
Ο Καρυδόπουλος είναι Θεσσαλός, καθώς κατάγεται από τα Τρίκαλα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής στον Αστέρα Τρίπολης σε ηλικία 18 ετών και μπορεί να μην είχε καμία συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά πέρασε με το… «σπαθί του» στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, όπου ένας τραυματισμός στον ώμο του τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο και να σταματήσει έτσι το ποδόσφαιρο, αλλά του άνοιξε παράλληλα με τις σπουδές του μια καριέρα προπονητή – γυμναστή (από το πρώτο έτος των σπουδών του!). Αρχικά σε ομάδα Γ’ Εθνικής και στη συνέχεια στην Κ-19 του Άρη, με πολλές φορές να γυμνάζει και την πρώτη ομάδα. Έπειτα, μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά μαζί με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη έφυγε και αυτός, βρήκε, όμως, γρήγορα δουλειά, αφού προσλήφθηκε αμέσως στη Νίκη Βόλου λόγω των γνώσεών του.

Σχετικά με τη συνεργασία του με την ΑΕΛ δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα "Ελευθερία": 
«Ευχαριστώ τη διοίκηση για τον χρόνο που ήμουν στην ομάδα, προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε αρκετά καλά και το κυριότερο στοχευμένα. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις στην ομάδα δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε».

Σχετικά με τη Νίκη Βόλου όπου αμέσως προσλήφθηκε με εισήγηση του τεχνικού επιτελείου Δημήτρη Ελευθερόπουλου-Στέλιου Βενετίδη, είπε τα εξής: 
«Είμαι χαρούμενος που βρήκα άμεσα δουλειά στη Νίκη Βόλου, μια εξίσου καλά οργανωμένη ομάδα, με ένα πολύ ικανό τεχνικό επιτελείο. Ευελπιστούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top