Αναμνήσεις από την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα τους και ειδικότερα με την φανέλα της ΑΕΛ, αναπόλησαν στην ΕΡΤ Λάρισας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των “Βυσσινί“, Νίκος Αργυρούλης και Ηλίας Σελιώνης.

Για άλλη μια φορά επεσήμαναν ότι η χρυσή δεκαετία της ΑΕΛ δεν ήταν τυχαία αλλά οφειλότανε στο καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, “είμασταν μια οικογένεια και κάναμε παρέα και εκτός γηπέδου. Παίζαμε για τη φανέλα και τον κόσμο“.
Μεγάλο μερίδιο είχαν και οι προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ΑΕΛ,”μας έμαθαν πράγματα που μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και κατόπιν ποδοσφαιριστές“.
Για τα ταλέντα τόσο ο Τυρναβίτης τεχνικός όσο και ο Ηλίας Σελιώνης, συμφώνησαν ότι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αρκεί να αξιοποιούνται και να στηρίζονται από τις ομάδες και τους φιλάθλους.
“Μία ομάδα για να έχει διάρκεια χρειάζεται δουλειά και υπομονή αλλά και έναν προπονητή με γνώσεις. Δυστυχώς, οι περισσότεροι παράγοντες δεν γνωρίζουν το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα των “νταραβερτζήδων“. Οι ομάδες χτίζονται και δεν φτιάχνονται από την μια στιγμή στην άλλη“, τόνισε ο Νίκος Αργυρούλης που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες που βοήθησαν η ΑΕΛ να γίνει μεγάλη και να έχει αυτές τις επιτυχίες.
“Οι παλαίμαχοι δεν είναι “καρκίνωμα”, όπως, θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάζουν“, είπαν Ηλίας Σελιώνης και Νίκος Αργυρούλης, που έφεραν παραδείγματα Ευρωπαϊκών Συλλόγων που αξιοποιούν τους ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν με τις ομάδες τους και σήμερα προσφέρουν υπηρεσίες από άλλο πόστο.
Οι δυο παλαίμαχοι με αφορμή την έλευση του καινούριου χρόνου, ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλά και στην αγαπημένη τους ομάδα να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top