Το εορταστικό πρόγραμμα αγώνων ξεκινά στο Νησί, με δράση σε όλες τις κατηγορίες. Στην Πρέμιερ Λιγκ, ζόρικες αποστολές έχουν Τότεναμ και Λίβερπουλ, απέναντι σε Μπρένφορντ και Άστον Βίλα, αντίστοιχα. «Γεμάτη» αγωνιστική σε Β' Ιταλίας, Β' Γαλλίας, «δράση» και στην πρώτη κατηγορία Βελγίου. Ποια παρολι προγνωστικα αξίζουν για ποντάρισμα σήμερα;

348. Μπρέντφορντ – Τότεναμ (14:30)
Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπρέντφορντ ταλανίζεται από την υπόθεση του επιθετικού Τόνεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό και υπολογίζεται, μέχρι να απολογηθεί. Χωρίς τους Γιορίς, Ρομέρο, Μπεντανκούρ, Ριτσάρλισον, μεταξύ άλλων, θα παραταχθεί η Τότεναμ, όμως ο Κόντε διαθέτει βάθος στον πάγκο για να καλύψει τις απουσίες. Με Σον και Κέιν στην επίθεση είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη η ομάδα του, ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 2.00.

372. Σαουθάμπτον – Μπράιτον (17:00)
Επιστρέφουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες έδωσαν αγώνα μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, η Σουθάμπτον προκρίθηκε επικρατώντας 2-1 της Λίνκολν, η Μπράιτον τέθηκε εκτός στα πέναλτι από την Τσάρλτον. Η γηπεδούχος μάχεται για την παραμονή, βρίσκεται στην προτελευταία θέση κι απέχει δύο βαθμούς από τη σωτηρία. Επηρεασμένη από την έλλειψη του παικταρά Μακάλιστερ η Μπράιτον και προερχόμενη από το σοκ του αποκλεισμού, προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί. Διαφωνούμε με τις αποδόσεις του σετ, θα προτιμήσουμε τον άσο, στο 3.30.

447. Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (19:30)
Δύο παιχνίδια πρόλαβε να δώσει με προπονητή τον Ουνάι Έμερι η Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο επιβλήθηκε 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο δεύτερο κέρδισε 2-1 μέσα στην έδρα της Μπράιτον. Τα αποτελέσματα αυτά της έχουν δώσει βαθμολογικό «αέρα» από τις τελευταίες θέσεις. Η Λίβερπουλ απογοητεύει ως τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την περασμένη Πέμπτη τέθηκε εκτός Λιγκ Καπ, χάνοντας με 3-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους μετά την αλλαγή τεχνικού. Ποντάρουμε στο 4.50 του άσου.

450. Μπάρι – Τζένοα (21:30)
Κλείνουμε με Β' Ιταλίας και αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στη Serie A. Στην 3η θέση η Μπάρι, διαθέτει την καλύτερη επίθεση (29 γκολ, με άλλες 2 ομάδες), αλλά έχει μόνο δύο νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (2-6-2). Η Τζένοα ανέκαμψε, στα τελευταία ματς δείχνει καλό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο αμυντικό σκέλος, που προβλημάτιζε. «Τρέχει» αήττητο τριών αγώνων, στους οποίους κράτησε ανέπαφη εστία (2-1-0), ενώ στο προηγούμενο κέρδισε την πρωτοπόρο Φροζινόνε. Της δίνουμε καλές πιθανότητες να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, στο 2.60 το διπλό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top