Πανσερραϊκός και Γουότφορντ μπορούν να κερδίσουν τους Μακεδονικό και Χαλ, αντίστοιχα, προκειμένου όμως να πάρουμε σωστές αποδόσεις, θα χρειαστεί να πάμε σε συνδυαστικές επιλογές. Η Παλέρμο έχει φανέλα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα εσωτερικά προβλήματα της Σπαλ και να φτάσει σε νίκη που τριπλασιάζει.
μουντιαλ τελικοσ: Ποιο ζευγάρι «βλέπουν» οι στοιχηματικές!

1128. Πανσερραϊκός – Μακεδονικός (14:45)
Ξεκινάμε με Σούπερ Λιγκ 2. Ο Πανσερραϊκός άλλαξε προπονητή (με Παύλο Δερμιτζάκη πλέον) και βγάζει καλύτερα δείγματα. Έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία και θέλει να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Ο Μακεδονικός έχει σερί 2-1-0 και στηρίζεται ιδιαίτερα στην άμυνά του (μόλις μία φορά παραβιάστηκε η εστία του μετά από 5 αγωνιστικές). Ο γηπεδούχος βγάζει καλύτερη εικόνα και αξίζει να τον εμπιστευτούμε. Δεν περιμένουμε όμως να ξεφεύγει το σκορ, έτσι παίρνουμε το «1 & Under 3,5» σε απόδοση 1.90.

1158. Σπαλ – Παλέρμο (16:00)
Συνέχεια με Β’ Ιταλίας. Η Σπαλ δε λέει να σηκώσει κεφάλι Με 0-3-3 στην πρόσφατη εξάδα αγώνων, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει νίκη που θα της δώσει ανάσα. Από την άλλη, υπάρχει η Παλέρμο που μετράει δύο σερί ματς δίχως ήττα (1-1-0) και με οριακή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας έχει δείξει πως μπορεί και από τη στιγμή που στη γηπεδούχο δεν υπάρχει ηρεμία, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Τρεις φορές τα λεφτά μας (3.15) σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το «διπλό».

1166. Γουότφορντ – Χαλ (17:00)
Στην Τσάμπιονσιπ, η Γουότφορντ αντιμετωπίζει τη Χαλ και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να φτάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Με 2-1-0 στα τρία τελευταία της παιχνίδια (επίσημα και μη), έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Από την άλλη, η Χαλ προβληματίζει διαρκώς με τις εμφανίσεις της. Με 7-3-11 έως τώρα, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της λίγκας. Δύσκολα θα αντέξει σε ένα τόσο απαιτητικό ματς, ο «άσος» σε συνδυασμό με το Over 1,5 σε απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top