Παγκόσμια ημέρα ΑμΕΑ ήταν η 3η Δεκέμβρη και εξ αφορμής του γεγονότος, τηρώντας τους κανόνες του Fair Play που η ίδια προωθεί μέσα από τις δράσεις της, η ΠΑΕ ΑΕΛ επισκέφθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία παικτών, προπονητών και στελεχών της, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας.

Ασφαλώς και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Εκπαιδευτικού Προγράμματός της ΠΑΕ ΑΕΛ “Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής” και πάντα με την έγκριση της ΔΔΕ, αλλά αυτονόητα αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους και φυσικά, χαροποίησε στο μέγιστο βαθμό τα παιδιά που μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Γι΄αυτό και οι ευχαριστίες προς τη διευθύντρια, κ. Μίνα Λίταινα, τη γυμνάστρια του σχολείου κ. Εύη Καψιώτη, τον σύλλογο των διδασκόντων αλλά και τους γονείς των μαθητών, είναι ιδιαίτερες τόσο για την πρόσκληση όσο και για την φιλοξενία.

Το εξαιρετικά αισιόδοξο είναι ότι ο διάλογος μεταξύ των χαμογελαστών παιδιών και των αντιπροσώπων της ΑΕΛ, που ασφαλώς ξέφυγε κατά πολύ από την θεματολογία του fair play, υπήρξε επί της ουσίας αποδοτικός, καταλήγοντας πάντα στην οριοθέτηση των κανόνων του δίκαιου παιχνιδιού, το οποίο εν προκειμένω μετουσιώθηκε σε πράξη με την συγκεκριμένη επίσκεψη των «βυσσινί».

Από την πλευρά της ομάδας μας παρόντες ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Λουίτζι Τσενάμο, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κώστας Παπαγεωργίου, Κριστιάν Κούστα, Γιώργος Μαϊδανός και Πέτρος Καλουτσικίδης, συνοδευόμενοι από τα στελέχη της ΠΑΕ, Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία είναι και η υπεύθυνη του προγράμματος, Χρήστο Τσούμαρη και Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο αρχηγός Κώστας Θεοδωρόπουλος έδωσε στο προεδρείο των μαθητών μια φανέλα με τις υπογραφές όλης της ομάδας, η οποία με επιθυμία των ίδιων των παιδιών παραδόθηκε στον συμμαθητή τους, Γιώργο, καθώς και ένα λάβαρο της ΑΕΛ που το επιδείκνυαν με καμάρι.

Η διεύθυνση του σχολείου ανταπέδωσε με το ημερολόγιο της νέας χρονιάς και μια ιδιαίτερη ευχετήρια κάρτα, ενώ τα στελέχη της ΠΑΕ κάλεσαν τους μαθητές να έρθουν οργανωμένα με τους συνοδούς τους σε έναν αγώνα στο Αλκαζάρ, προκειμένου να συζητήσουν τις εντυπώσεις τους σε νέα επίσκεψη της ομάδας στο μέλλον…

·         Για την λήψη και προβολή οπτικού υλικού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και παραμένει πραγματικά εντυπωσιακή η επιθυμία των σχολείων όλου του νομού για συμμετοχή στη δράση, εντείνοντας την διάθεση όλων στις τάξεις της ΑΕΛ για να μπορέσουν όχι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά να ανταποκριθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top