Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης
«Δυστυχώς σήμερα γνωρίσαμε μία ήττα που θα μπορούσε να είναι και συντριβή. Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά κανείς από εμάς δεν έδειξε την πρέπουσα αγωνιστική πειθαρχία, το πάθος έτσι ώστε να δώσουμε και να κερδίσουμε μονομαχίες. Ο αντίπαλος μας κέρδισε κατά κράτος κι μοιραία είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες. Φταίμε και για την απόδοση που είχαμε και για το αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας, να οργανωθούμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της».

Για τον λόγο που η ΑΕΛ είχε αυτή την εμφάνιση: 
«Δεν ξέρω αν υπάρχει εξήγηση. Τα παιδιά ήθελαν το αποτέλεσμα, αλλά ήταν λες κάτι τους κρατούσε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω για το τι έγινε και παρουσιαστήκαμε έτσι. Αύριο θα μιλήσουμε και μέσα από αυτή την κακή απόδοση και αποτέλεσμα θα πρέπει να βγάλουμε κάτι καλό».
Πηγή:formedia
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top