Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με αφορμή το Πανσερραϊκός-ΑΕΛ, κυρίως για το ζήτημα της διαιτησίας καθώς και για τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά ο Τάσος Καζίας:
Για τις διαμαρτυρίες για τα διαιτητικά λάθη:
“Το θεωρώ υπερβολικό. Όντως υπάρχουν λάθη, το ίδιο θα πούμε και για τους ποδοσφαιριστές και για τους προπονητές και για τους παράγοντες. Δε θεωρώ ότι είναι πολλά. Είναι καταμερισμένα σε όλες τις ομάδες πιστεύω. Σίγουρα η διαιτησία θέλει εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση όπως όλο το ποδόσφαιρο. Φυσικά θα θέλαμε και το var, όντως δείχνει και βοηθάει σε κρίσιμες αποφάσεις, αλλά βλέπουμε ότι ακόμη και το var δημιουργεί πολύ συζήτηση. Το είδαμε και στο Μουντιάλ, που κρίθηκε από το Var στην εξέλιξη του. Θεωρώ βάση κανονισμού και προγράμματος, όταν θα γίνει η Super League 2 ένας όμιλος, είναι προγραμματισμένο να μπει. Εμείς θα το θέλαμε ακόμη και σήμερα σε κάποια υψηλών απαιτήσεων ματς».

Για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΛ:
“Ο κ.Νταβέλης νιώθει αδικημένος και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχει ανέβει η αντίδραση σε αυτό το επίπεδο. Και σε εμάς έγιναν λάθη που μας στοίχισαν βαθμούς, ειδικά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς κοιτάξαμε τα του οίκου μας, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα με τον προπονητή, με τους παίκτες μας και στη συνέχεια σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλάξαμε το κλίμα υπέρ μας και αυτοί την στιγμή είμαστε στην 1η θέση και με σκορ πρόκρισης στο κύπελλο. Ο κ.Νταβέλης κοιτάει για την ομάδα του το καλύτερο, μακάρι να βελτιωθούν ακόμη παραπάνω και είναι κρίμα να μπαίνουμε σε μία αντιπαράθεση τέτοιου τύπου».

Για τα τηλεοπτικά:
«Αυτό που συμβαίνει στη Super League 2 με τα τηλεοπτικά είναι αστειότητα, όταν παιχνίδια γίνονται 1.30 και 1:45 που δεν θα δει κανένας, ή Δευτέρα μεσημέρι ή Παρασκευή. Ο προγραμματισμός είναι αστείος. Είναι κρίμα να παίζει Πανσερραϊκός-ΑΕΛ και να μην υπάρχει κάλυψη».

Για την φάση του πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΛ:
«Δεν είμαι διαιτητής. Εγώ θα την κρίνω υποκειμενικά και θα πω ότι ήταν μία δύσκολη απόφαση και πιθανόν με var δεν θα μιλούσαμε τώρα περί αμφισβήτησης και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις».

Για τις ανακοινώσεις των άλλων ομάδων πριν τους αγώνες:
«Δεν θα πρέπει από τους ορισμούς να βγάζουμε ανακοινώσεις και να προετοιμάζουμε μία κατάσταση και μία εύκολη λύση προς τον κόσμο μας για τους διαιτητές. Είναι το πιο άσχημο από όλα και έγινε δύο φορές φέτος σε ματς μας».

Για το αν θα συζητηθεί η διαιτησία στο Δ.Σ της Super League 2;
«Δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας, πιθανόν να τεθεί εκτός ημερησίας. Εμείς είμαστε εδώ για να συνδράμουμε. Εμείς θα έπρεπε να έχουμε μιλήσει πολύ νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε».

Για τα πέναλτι που έχει κερδίσει ο Πανσερραϊκός:
«To αν μία παράβαση είναι παράβαση και δίνεται δεν σημαίνει κάτι. Στον τελικό του Μουντιάλ δόθηκαν τρία πέναλτι. Αν πάρεις ένα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις άλλο εφόσον είναι. Κατανοώ τις αντιδράσεις, όλοι έχουμε ρίξει ανάθεμα και εμείς στο παρελθόν το έχουμε κάνει».

Για την κρατική οικονομική ενίσχυση των ομάδων:
«Υφίσταται ένα θέμα οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων από το στοίχημα βάση νόμου και έχουμε μία ενημέρωση για τις 15 Ιανουαρίου. Όντως υπάρχουν ομάδες που περνάνε δύσκολα αυτή την στιγμή στην κατηγορία».

Για το στόχο του Πανσερραϊκού και το πρωτάθλημα:
«Μιλάμε για έναν αμφίρροπο όμιλο. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου, η Καρδίτσα που θα πάνε χέρι-χέρι ως το τέλος. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, τον έχουμε θέσει από την αρχή. Ο Πανσερραϊκός είναι εδώ, είναι εδώ για να πάει παραπάνω και δημιουργούμε μία ομάδα που θα εγγυηθεί το μέλλον του Πανσερραϊκού, είτε είναι στη Super League 1, είτε είναι για να παλέψει και πάλι για την άνοδο από τη Super League 2, γιατί η ομάδα πέρασε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top