Σε μια λιτή εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του “Olympic Park”, με καλεσμένους αθλητές και γονείς, οι ομάδες Νέων των “βυσσινί” γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς.

Άξιοι οικοδεσπότες οι προπονητές των ομάδων, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή όλων των τμημάτων και προπονητή της Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος μετέφερε μεταξύ άλλων και τις ευχές του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος βρισκόταν εκτός Λάρισας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ τόσο ο Ζήσης Ζιάγκας (Κ19), με τον Γιάννη Σιάρκο (Κ17), όσο και οι αρχηγοί εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δήλωσαν βέβαιοι για ένα ακόμα καλύτερο δεύτερο εξάμηνο, αυτής της σπουδαίας προσπάθειας που ξεκίνησε φέτος στις Ακαδημίες της ΑΕΛ.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του “Olympic Park” για την φιλοξενία, όπως επίσης την επιχείρηση Kotopolis, εκ των χορηγών της ομάδας και μόνιμο υποστηρικτή των δράσεων των Ομάδων Νέων, ενώ τα εορταστικά γλυκίσματα που απήλαυσαν οι παρευρισκόμενοι ήταν από τον Χρήστο Τσιό και το μοναδικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με το οποίο επί δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top