Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ και το team του κ.Ταουσιάνη, συμφώνησαν και στη παραμικρή λεπτομέρεια της συνεργασίας, τονίζονταν με έμφαση ότι ο στόχος για την ομάδα ήταν και παραμένει μόνο ένας: η Άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα βρίσκεται και επίσημα από τη Δευτέρα 26/12 στη Λάρισα και την Τρίτη 27/12 ξεκινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με όλο το διαθέσιμο ρόστερ της ομάδας, καθώς την ίδια μέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν επιστρέψει στα καθήκοντα τους.

– Παράλληλα, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Στάθης Ταυλαρίδης, «χτενίζει» τον ποδοσφαιρικό χάρτη για να φέρει στην ομάδα μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές, με κύριο γνώμονα την άμεση ενίσχυση της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύντομο βιογραφικό:
Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1972 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 από τον Ατσαλένιο, στον οποίο είχε αγωνισθεί επί μια 10ετία ως ποδοσφαιριστής. Μετά από μια πλούσια διαδρομή σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, γνώρισε την καταξίωση στον πάγκο του Εργοτέλη, όταν κατά τη διετία 2019-21 η ομάδα του αναγνωρίστηκε ως εκείνη που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην SL2, φτάνοντας στα πρόθυρα της μεγάλης κατηγορίας. Ήταν ο προάγγελος της μεγάλης επιτυχίας που πανηγύρισε τελικά πέρυσι, ως προπονητής του Λεβαδειακού, τον οποίο με 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, οδήγησε στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου και στην άνοδο στην SL1, νικώντας σε διπλό αγώνα μπαράζ την Βέροια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top