Παρά τις προειδοποιήσεις και τις απόλυτα δικαιολογημένες έντονες διαμαρτυρίες μας για τον ορισμό από τη ΚΕΔ στο παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΑΕΛ,  ενός «κατ’ ευφημισμό διαιτητή ποδοσφαίρου» ονόματι Πουλικίδη, αφού σε ανύποπτο χρόνο πριν την τέλεση του σημερινού αγώνα, πληθώρα δημοσιευμάτων, θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη του Πανσερραϊκού λόγω του ορισμού του εν λόγω διαιτητή, τίποτα τελικώς δεν τον απέτρεψε ώστε να διαπράξει την αποτρόπαια πράξη του με τον πιο χυδαίο και εκκωφαντικό τρόπο.

Όσοι αγνοί φίλαθλοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Σερρών, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστήριζαν, αηδίασαν από το θράσος ενός κατά τα λοιπά νέου ανθρώπου που επιθυμεί να λέγεται επαγγελματίας διαιτητής.

Ο ανερυθρίαστος Πουλικίδης δεν κατακρεούργησε σήμερα μόνο την ΑΕΛ, αλλά για άλλη μία φορά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τη ΚΕΔ, την ΕΠΟ και την SL2 να λάβουν άμεσα θέση σε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα που χαρίζει χαλκευμένες νίκες και πρωταθλήματα, σε οργανωμένες συμμορίες.

Διότι εάν δεν λάβουν και τώρα θέση, οι κατά τα λοιπά θεματοφύλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε λίγο θα ψάχνουν να βρουν και τους τελευταίους από τους εναπομείναντες φιλάθλους, καθώς ορδές αυτών απομακρύνονται καθημερινά με τη σιγουριά του δόλου και της ακραίας διαφθοράς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top