Φίλες και φίλοι της ΑΕΛ,

Η ομάδα μας καλείται αύριο στις 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ με αντίπαλο το σεβαστό συγκρότημα του Θεσπρωτού, να κάνει το 5ο από τα 28 συνολικά βήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανόδου στην SL1.

Ευρισκόμενοι ήδη στην βαθμολογική θέση που επιθυμούμε, δεν είμαστε διατεθειμένοι να την εγκαταλείψουμε ως το τέλος της περιόδου.

Για να το καταφέρουμε, αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα κι ευελπιστούμε με το ίδιο ακριβώς πνεύμα να προσεγγίζουν την προσπάθειά μας όλοι όσοι καλούνται να συμβάλλουν καθοριστικά σ’ αυτήν.

Είναι προφανές, δεδομένων και των όποιων προβλημάτων αναγκαζόμαστε να υπερβούμε αγωνιστικά, ότι σ’ αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν ούτε εύκολοι αντίπαλοι, ούτε εύκολοι αγώνες.

Μοναδική σταθερά είστε εσείς, που σας προτρέπουμε για μια ακόμη φορά να σταθείτε μαζικά και δυναμικά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας μας, ως ο θρυλικός 12ος παίκτης μιας ομάδας που μόνο μ’ αυτή τη συνθήκη δικαιώθηκε ιστορικά και μόνο έτσι θα δικαιωθεί ξανά!

Πάμε λοιπόν και αύριο μαζί, για μια ακόμα νίκη…

Μέχρι την επόμενη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top