Ο Βαγγέλης Στουρνάρας είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Μόρα στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας.
     
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από ώριμη σκέψη της διοίκησης και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους για την δημιουργία μιας δυνατής νεανικής ομάδας, κατέληξε στην επίτευξη συμφωνίας με ένα “δικό” της παιδί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος στην ουσία ξεκίνησε την προπονητική του, καριέρα από τον Απόλλωνα, αφού εκτός από άμεσος συνεργάτης – παλαιότερα των προπονητών μας, κ.κ. Κώστα Φρατζέσκου, Marcelo Straccia, Θωμά Γράφα – ήταν και τεχνικός της Κ-19 του συλλόγου μας, με αξιόλογο έργο, όπως το καταμαρτυρούν και οι απόψεις των παιδιών με τα οποία δούλεψε. Το ήθος του και η εργατικότητα του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν επ’ουδενί, ούτε σαν μέλος των τεχνικών ηγεσιών που υπήρξε, ούτε και σαν ποδοσφαιριστής στην πολύχρονη καριέρα του, έχοντας περάσει από πολλές γνωστές ομάδες και αποκομίζοντας εμπειρίες ετών σε συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους προπονητές».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βαγγέλης Στουρνάρας, μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Λάρισας επισήμανε τα εξής:
«Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα και δη τον πρόεδρο κ. Τσακίρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, δίνοντας μου, την ευκαιρία να καθίσω στον πάγκο της ομάδας, η οποία αυτήν την στιγμή με τις συνεχόμενες παρουσίες της, τα τελευταία χρόνια, θεωρείται η παλαιότερη της κατηγορίας. Για μένα είναι μια πρόκληση, αλλά θεωρώ πως με λίγα λόγια και πολύ δουλειά να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση για την φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι με την αγαστή συνεργασία των ποδοσφαιριστών όπως και του υπόλοιπου staff να μπορέσουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στον Απόλλωνα δημιουργώντας ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα θα τα δείτε, εκεί που έχω μάθει να εκφράζομαι και εννοώ τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Θα ήταν παράλειψη όμως να μην ευχαριστήσω από την ομάδα που αποχώρησα, τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή κ. Λιονέλ Πότσι αλλά και τον προπονητή κ. Άγγελο Διγκόζη μαζί με το επιτελείο του, που με τους ποδοσφαιριστές, δημιουργήσαμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top