Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Γιώργος Τυριακίδης: 
«Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη που πέτυχε και να υλοποιήσει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα για εμάς ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο ματς που κάναμε γενικά, όχι μόνο στην έδρα μας. Δείξαμε έναν ανεξήγητο φόβο και σεβασμό στον αντίπαλο και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ένα ατού βασικό που έχουμε σαν ομάδα και από πέρυσι και από φέτος, που είναι η αμυντική μας λειτουργία. Δεχθήκαμε δύο γκολ "κρύα" που σ’ αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα, δεν μπορείς να διεκδικήσεις αποτέλεσμα, όταν δέχεσαι τέτοια γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία ανούσια υπεροχή ο αντίπαλος, αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το ελέγχαμε το παιχνίδι. Μας έλειπε όμως και το πάθος, αλλά και η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Επαναλαμβάνω μπήκε ένα εύκολο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε και με τις δύο αλλαγές και με την συζήτηση που κάναμε μέσα πράγματα, νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα, αλλά πάλι σ' ένα λάθος, σ' ένα γύρισμα πίσω, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Νομίζω εκεί τελείωσαν όλα. Από εκεί και πέρα σίγουρα βγάλαμε αντίδραση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πάλι δεν σκοράραμε. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο αντίπαλος έκανε μία νίκη επαγγελματική. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε λίγο και εμείς την συμπεριφορά αγωνιστική, αν θέλουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που πιστεύουμε όλοι ότι αξίζει να είναι». 

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου;
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, ειδικά με αντιπάλους που έχουμε τον ίδιο στόχο, πρέπει να βγάλουμε πάθος, πρέπει να είμαστε πιο συγκροτημένοι, να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, όποιο και να είναι θετικό ή νίκη ή ισοπαλία εκτός έδρας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top