Δείτε τι είπε ο τεχνικός του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα
«Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, από πλευράς ισορροπίας μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, με φυσιολογική λίγο κατοχή της μπάλας από την ΑΕΛ και ήρθε ένα γκολ που αν δεν είναι οφσάιντ εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από αύριο. Έτσι μου φάνηκε εμένα από τη θέση που βρισκόμουνα, αλλά τελοσπάντων. Ένα δεύτερο ημίχρονο από τα μέτρια που κάναμε εμείς μέχρι τώρα παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με το δοκάρι του Μπίκα, αλλά κοπήκαμε εντελώς και η ΑΕΛ είχε την κατοχή και την υπεροχή κι έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ και εμείς προχωράμε. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά με καλούς ανθρώπους και προχωράμε. Ο στόχος μας δεν είναι η κορυφή, ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα, με όλα τα προβλήματα που κουβαλήσαμε σήμερα, νομίζω ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το δεύτερο γκολ ειδικά κοπήκαμε. 
Νομίζω είχε την υπέροχη η ΑΕΛ και ξέρετε εντάξει τελευταίο κομμάτι, πάντα η εικόνα που μένει, αλλά τελοσπάντων, είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, τελείωσε πάμε για την επόμενη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, παρά να μιλήσουμε για το παιχνίδι από Τρίτη και προχωράμε. Δε σημαίνει τίποτα, είναι μία ήττα. Για εμάς υπάρχει και η ήττα μέσα στο λεξιλόγιο μας, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια μέχρι σήμερα και νομίζω θα συνέλθουν τα παιδιά που είναι τραυματίες και θα είμαστε καλά στην συνέχεια, έτσι πιστεύω εγώ. Έχω την ευτυχία εγώ να έχω 32 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και με υπομονή. Φαντάζομαι κάποιοι από αυτούς ήρθαν να κάνουν το επόμενο βήμα, σε εμάς και νομίζω ότι και ο Βασίλης (Παναγιώτης-Βασίλης Τσιμόπουλος) είναι από αυτούς. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν μας ενοχλεί κανένας, δεν έχουμε διοίκηση που θα μας κυνηγήσει για αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα θα ρθούνε, ανάλογα με την προσπάθεια που κάνουμε. Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζω να τηρούνται τα άλλα, γιατί κρίμα τώρα υπάρχουν γιορτές και ακόμα εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχουν πάρει τα χρήματα τα σωματεία. Μία ήττα σήμερα και προχωράμε, υπάρχουν άλλα προβλήματα στη ζωή που είναι πολύ πιο δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι καλό γιατί σου δίνει κάθε τόσο μια ευκαιρία να συνέλθεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top