Αναφορικά με βίντεο που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ σήμερα και σχετικό με “επεισόδια” κατά την διάρκεια του αγώνα Βόλεϊ γυναικών για το πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και της ΑΕΛ για την πραγματική απεικόνιση των γεγονότων γνωρίζουμε τα εξής ΚΑΝΕΝΑ επεισόδιο δεν πραγματοποιήθηκε πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια χωρίς κάποιο συμβάν να έχει επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και κέρδισε καθαρά με 3-1.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από το φύλλο αγώνα το οποίο συντάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο οποίο δεν αναφέρεται το παραμικρό για ύπαρξη κάποιου προβλήματος ή επεισοδίου κατά την διεξαγωγή του αγώνα.
Και τώρα να αναφερθούμε στο ατυχές συμβάν για το οποίο σαν ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζουμε την λύπη μας και καταδικάζουμε.
Περίπου 45 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα, την σύνταξη του φύλλου αγώνα, την αποχώρηση των διαιτητών, την λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών και την αποχώρηση των αθλητριών στα αποδυτήρια και ενώ οι παράγοντες των δύο αποστολών ανέμεναν τις αθλήτριες για την αναχώρηση από το γήπεδο δημιουργήθηκε μικρής έκτασης επεισόδιο μεταξύ λίγων εναπομείναντων θεατών και παράγοντα της ΑΕΛ κατόπιν ανταλλαγής μεταξύ τους μη επιτρεπόμενων κατά την γνώμη μας χαρακτηρισμών. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους που με την έγκαιρη παρέμβαση παραγόντων του Συλλόγου μας έλαβε σύντομα τέλος.
Ουδεμία αθλήτρια απειλήθηκε ή άλλο μέλος της αποστολής της ΑΕΛ πριν, κατά και μετά την λήξη του αγώνα και η αποστολή της αναχώρησε κανονικά από το γήπεδο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έχει ήδη φιλοξενήσει άψογα κατά γενική ομολογία σαν γηπεδούχος και άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα δύο από αυτές έφυγαν νικήτριες από την έδρα μας χωρίς να συμβεί το παραμικρό.Το όλο γεγονός συνέβη από την έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης από την πλευρά του παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας και στο “άνοιγμα διαλόγου” με μικρό αριθμό θεατών.
Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός το οποίο τονίζουμε ότι δεν είχε καμία σχέση με την διεξαγωγή του αγώνα. και θεωρούμε ότι δεν πρέπει τέτοιες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται και όποια και να είναι η δημιουργός τους αιτία να επιδρούν αρνητικά στο άθλημα και στις σχέσεις μεταξύ των Συλλόγων.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top