Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με το Θεσπρωτό, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.  Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, πιστεύω πραγματικά ότι για εμάς ήταν μια ακόμα καλή εμφάνιση, μ΄εναν δύσκολο αντίπαλο, επικίνδυνο όπως έδειξε μέχρι τώρα το πρωτάθλημα και η περσινή χρονιά. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρό της, χωρίς άγχος και αυτό την κάνει πάρα πολύ επικίνδυνη. Έχει και ταλέντο και πρέπει πάνω από όλα να είσαι σοβαρός, να είσαι ο εαυτός σου και να παίξεις πολύ καλά για να κερδίσεις αυτήν την ομάδα. Πιστεύω αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές επιλογές, χωρίς ιδιαίτερη πίεση από κάποιους παίκτες μας στο χώρο του κέντρου, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κάναμε δύο υπέροχα γκολ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλη φορά και πήραμε μία νίκη, χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι, να μπορούμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε πόντους έτσι ώστε να φθάσουμε στο τέλος, όπως είπα και άλλες φορές, να είμαστε εμείς οι νικητές και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα».

Ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ, εσείς συμμερίζεστε αυτήν την άποψη: 
«Το πρώτο γκολ τι να σας πω δεν το είδα, γιατί είμαι πολύ πίσω, δε ξέρω αν έγινε κάτι. Ο μόνος τρόπος για να το δούμε αν είναι πραγματικό οφσάιντ είναι να δεις το βίντεο, αλλά δεν ξέρω δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, ούτε από τους παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να έχω 100% άποψη».

Κόουτς σήμερα είδαμε μια ομάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά μπροστά είχε πολλές ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις, έχοντας το πως θα καλύψω το κενό του πρώτου σκόρερ. Πόσο ικανοποιημένος μείνατε από την προσπάθεια από τη μέση και μπροστά: 
«Κοιτάξτε δουλέψαμε πάρα πολύ να πω την αλήθεια όλη τη βδομάδα για να καλύψουμε το κενό του Μάριου, πραγματικά για εμάς, ειδικά σ' αυτή τη χρονική στιγμή, μεγάλη υπόθεση. Είχαμε ένα παίκτη, όπως λέτε "κολώνα", αλλά ταυτόχρονα να δημιουργεί χώρους, να τον υπολογίζουν πάρα πολύ οι αντίπαλοι και πάνω από όλα αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά "ρέντα", σκόραρε, πολύ σημαντικό.
Ήταν πραγματικά ένα στοίχημα για εμάς να μπορέσουμε καλύψουμε αυτή τη θέση. Βάλαμε ένα παίκτη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, προσπάθησε το παιδί είχε ξαναπαίξει από ότι μιλήσαμε, η θέση του δεν είναι αυτή, αλλά πραγματικά όλη η πλευρά της μεσοεπιθετικής μας γραμμή είχε μία άριστη συνεργασία. Βγάλαμε συνδυαστικό παιχνίδι και σκοράρουμε με αυτό τον τρόπο κι αυτό είναι που μένει και είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να το κάνει αυτό. Και από ότι ξέρω μέχρι τώρα όλα τα γκολ, που έχουμε κάνει, βγήκαν από τέτοιες συνεργασίες, είτε τα σκόραρε ο Μάριος είτε όχι. Αυτό είναι που κρατάμε και πρέπει να το κρατήσουμε και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top