Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Ντερμπάρα στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ και τη μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει φέτος, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Ισπανία, η Ρεάλ έχει «πονηρή» έξοδο κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εδώ θα βρεις κορυφαία μελετημένα προγνωστικά!

416. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)
Με σπασμένα... φρένα πάει η πρωτοπόρος Άρσεναλ, η οποία προέρχεται από το «διπλό» κόντρα στη μισητή Τότεναμ. Ενισχύθηκε με τον μεσοεπιθετικό Τροσάρ, ο οποίος είναι άμεσα διαθέσιμος. Σε πολύ καλή κατάσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και προέρχεται από τη σοκαριστική ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και διέκοψε το σερί των 5 νικών. Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά 8 βαθμών. Η Άρσεναλ είναι πολύ σταθερή φέτος, όμως διακρίνουμε μια υπερβολή στο σετ.
➥ Η Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο την υποχρέωσε στη μοναδική της ήττα στην Πρέμιερ και το «2» της είναι υπερβολικό να κυκλοφορεί σε απόδοση 4.25.

446. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες-προκρίσεις στο Κύπελλο. Η μεν Μπιλμπάο απέκλεισε την Εσπανιόλ, την οποία κέρδισε 1-0, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τα είδε... όλα για να αποκλείσει τη Βιγιαρεάλ, από την οποία βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά το γύρισε σε 3-2. Οι Βάσκοι φαίνεται ότι κάνουν «κοιλιά», η Ρεάλ με φουλ ψυχολογία μετά το «διπλό» στο Κύπελλο, μπορεί να φύγει με άλλο ένα απόψε.
➥ Υψηλή η απόδοσή του «2», μάς επιτρέπει να πάρουμε και την κάλυψη στο DNB σε απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top