Χαμένοι ανάμεσα στους ενθουσιώδεις μαθητές του 9ου Γυμνασίου Λάρισας, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ απολαμβάνουν την πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη για το 2023, που αποτελεί και την επανεκκίνηση της εφαρμογής του Εκπαιδευτικού Προγράμματός της «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής». Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα μια άλλου τύπου, αλλά εξίσου σημαντική παρουσία για την προσφορά δώρων, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρισας.
Αντιπροσωπεία λοιπόν των «βυσσινί», βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε ένα ακόμη σχολικό συγκρότημα της πόλης και του νομού και μίλησε στους μαθητές για την ουσία και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι τόσο στον αθλητισμό, όσο και στην καθημερινή ζωή, απαντώντας ταυτόχρονα στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παιδιών, αλλά και των καθηγητών τους.
Εν προκειμένω, η αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Νικολιά, Σπύρο Γλυνό, Δημήτρη Μιλτιάδη, Μάρκο Νίνο και Λάμπρο Αντωνόπουλο, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ., Τάσος Βενέτης, η υπεύθυνη του προγράμματος και ευρύτερα των προγραμμάτων ανάπτυξης της  ΑΕΛ, Δήμητρα Βασιλάκου και το στέλεχος της ΠΑΕ, Χρήστος Τσούμαρης.
Κεντρικό πρόσωπο του ενδιαφέροντος υπήρξε αναμφισβήτητα ο νεαρός γκολκίπερ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, δεδομένου ότι αποφοίτησε από το συγκεκριμένο σχολείο και αποτελούσε ενώπιον των παιδιών το ζωντανό παράδειγμα ενός μαθητή που με πολλή δουλειά και σεβασμό προς όλους, έφτασε να υλοποιήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μάλιστα στην ομάδα της καρδιάς του.
Με το πέρας της προβλεπόμενης διδακτικής ώρας και πριν οι ποδοσφαιριστές αναχωρήσουν για προπόνηση, κάλεσαν μαθητές και καθηγητές να τους συμπαραστέκονται κάθε Κυριακή και φυσικά, δέχθηκαν με χαρά να ανταλλάξουν κατ’ ιδίαν απόψεις και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Ήταν μια ακόμα υπέροχη εμπειρία για όλους, ομάδα, μαθητές και καθηγητές, για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική φιλοξενία την διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Λάρισας κ.Ρούλα Παλαιομίχα, καθώς και τον σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top