Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Μακεδονικού «Οι Πράσινοι» εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο γήπεδο Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Χρειάζεται, βέβαια, προσπάθεια να αγνοήσεις όσα συμβαίνουν στην δύσμοιρη Super League 2, όμως εμείς θεωρούσαμε (αφελώς όπως αποδείχθηκε) ότι η αγαπημένη μας ομάδα, ο ιστορικός Μακεδονικός, θα έμενε μακριά από τα δόντια, τα μαχαίρια και το αίμα που «μυρίζονται» ορισμένοι.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τελικά, αυτός που φωνάζει, κερδίζει. Μετά τις φωνές πολλών ωρών εκ μέρους του κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη στο πρόσφατο ΔΣ της Super League 2, που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, φτάσαμε σε έναν ορισμό εμπνευσμένο από τα πιο ιδανικά όνειρα του Ευτύχη Μπλέτσα, αφού η ΚΕΔ ένωσε κάθε άκρη της Ελλάδας, στέλνοντας στην Ευκαρπία διαιτητή Πειραιά με βοηθούς από την Κοζάνη και το Ηράκλειο Κρήτης!
Σήμερα κύριοι πήγαμε στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας υποψιασμένοι για όσα επρόκειτο να συμβούν, όμως αυτό που τελικά συνέβη δε θα μπορούσαμε ούτε να το φανταστούμε! Διαιτητής (Πουλόπουλος) και βοηθός (Τζιουβάρας) εγκλημάτισαν δίχως ντροπή κατά του Μακεδονικού και του ελληνικού Ποδοσφαίρου, τόσο σε πολλές περιπτώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα που αφορούσαν κάρτες, φάουλ και διαχείριση του παιχνιδιού, όσο, κυρίως, στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΛ, όπου δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν καλά και κατάφεραν να εκτεθούν στο πανελλήνιο… Ο Τζιουβάρας είδε γκολ αλλά δεν έφυγε ποτέ στη σέντρα, ο Πουλόπουλος στα τυφλά έδωσε γκολ μετά από τριάντα δευτερόλεπτα και οι δυο τους χρειάστηκαν σχεδόν δέκα λεπτά να εξηγήσουν τα ανεξήγητα μπροστά σε σαστισμένους αθλητές και φιλάθλους!
Η αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος με παρέμβαση της διαιτητικής ομάδας και με την… κατάλληλη προετοιμασία να έχει προηγηθεί από τον συνεργάτη του Δημοσίου που ξεπερνά και τον προκάτοχο του σε τοποθετήσεις και κλάψα περί διαιτησίας, είναι ιστορικού μεγέθους…
Τίποτα δεν μπορεί να μας πτοήσει, όμως, από το να στηρίζουμε κάθε εβδομάδα, σε κάθε έδρα, την αγαπημένη μας ομάδα! Από την πίστη μας και το όνειρο μας ο Μακεδονικός να συνεχίζει δυνατός στην ιστορική του επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και να ξεγλιστρά, χάρη στο ποδόσφαιρο που παίζουν τα παιδιά του, από τους ύποπτους κηφήνες του ελληνικού ποδοσφαίρου που, κατά το σύνηθες, πρώτα αυτοπαρουσιάζονται ως οραματιστές που θα διορθώσουν τα πράγματα, και ούτε μισό χρόνο μετά έχουν διαλύσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας, υγιούς ανταγωνισμού και διαφάνειας!
Ελπίζουμε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑΡΑ μας να συνεχίζει να κερδίζει χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων σε κάθε έδρα με τη μπάλα που παίζει, όχι με τις φωνές στα Διοικητικά Συμβούλια. Αλλάξτε μυαλά γιατί θα μείνετε μόνοι σας… Χωρίς κόσμο, χωρίς ομάδες, χωρίς πρωτάθλημα, χωρίς ποδόσφαιρο!»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ «ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»
MAKEDONIKOS F.C. 1928
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top