Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Βέροιας, Σπύρος Μπαξεβάνος, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Σπύρος Μπαξεβάνος
«Εντάξει δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό, μία ομάδα που είχε και την αύρα από το προηγούμενο παιχνίδι, από την εκτός έδρας νίκη. Ήθελε οπωσδήποτε το αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα το θέλαμε και εμείς. Νομίζω δίκαια κέρδισε η ομάδα της ΑΕΛ. Ήτανε ένα παιχνίδι που γενικά νομίζω μέχρι τη στιγμή που μπήκε το γκολ, αν και είχε την άκαρπη υπεροχή. Νομίζω είχε μια τελική σ' όλο το πρώτο ημίχρονο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, για το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω φοβηθήκαμε, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα λίγο στα πόδια μας να δώσουμε λίγο περισσότερες ανάσες, να πάμε να διεκδικήσουμε πράγματα μπροστά στην επίθεση. Την στιγμή που κερδίζαμε τη μπάλα τη χάναμε γρήγορα, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να την κρατήσουμε. Νομίζω αυτό άλλαξε λίγο στο δεύτερο. Ηρέμησαν λίγο τα παιδιά στο ημίχρονο. Είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πρέπει να παίξουμε. Νομίζω είναι ένα κομμάτι στο οποίο θέλουμε να έχουμε ηρεμία σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να το βάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την στιγμή μας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ, δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρας πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε για να αρχίσουμε να μαζεύουμε λίγο βαθμούς».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας από την ομάδα της Βέροιας;
«Επειδή τους αντιμετώπισα και όταν ήμουν στα Χανιά στο παιχνίδι του Κυπέλλου και τους είδα και στο τελευταίο το παιχνίδι στη τηλεόραση απέναντι στο Μακεδονικό που είχανε παίξει. Νομίζω ήταν δύο διαφορετικές ομάδες. Τα ίδια τα παιδιά βγάλανε σ' εκείνο το παιχνίδι στο Κύπελλο μια πάρα πολύ καλή εικόνα, αγωνιστικότητα να κρατήσουν τη μπάλα, να δημιουργήσουν καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο παιχνίδι με το Μακεδονικό είδα κάτι εντελώς το διαφορετικό, μία ομάδα χωρίς ενέργεια χωρίς διάθεση, χωρίς συνεργασίες. Αυτό που είδα αυτή την εβδομάδα είναι ότι υπάρχει το υλικό στην ομάδα, Νομίζω θέλει πιο πολύ να αποκτήσει η ομάδα αυτοπεποίθηση και την αυτοπεποίθηση νομίζω θα μας τη δώσει το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα το ψάχνουμε το θέλουμε, είναι η επόμενη αγωνιστική και νομίζω αυτό είναι που θα δώσει αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Γιατί οι δυνατότητες νομίζω πραγματικά υπάρχουν».

Πως κρίνετε τη διαιτησία παρουσία του κ. Μπένετ: 
«Νομίζω το είδατε και εσείς, δεν υπήρχε παράπονο από κανέναν. Πραγματικά θέλεις τέτοιες διαιτησίες, όχι μόνο εκτός έδρας και στην έδρα σου. Να ζητάμε το φυσιολογικό για κάποιους άλλους, αυτό που δεν είναι φυσιολογικό εδώ στην Ελλάδα, τις περισσότερες φορές υπάρχουν τα παράπονα. Εμείς νομίζω θέλουμε τέτοιες πραγματικά διαιτησίες. Να πούμε ότι δεν έγιναν και κάποιες φάσεις αμφισβητούμενες. Παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό, να δεις και εκεί πέρα τη απόφαση παίρνει ένας διαιτητής. Πραγματικά εγώ δίνω συγχαρητήρια στη τριάδα αυτή για την σημερινή τους απόδοση».

Μεταγραφικά υπάρχει κάποιο παραθυράκι: 
«Δεν το ξέρουμε αν κάνουμε κάτι άλλο. Στην αρχή που μίλησα με τη διοίκηση ότι έχουμε πάρει τρεις ποδοσφαιριστές, δεν θα αποκτηθεί κάτι άλλο, αλλά μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης και του αγώνα είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανιστούν και κάποια στιγμή και κάποιες άλλες απαιτήσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις κοιτάξουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top